לך

ronit ronit

New member
לך

אני חושבת עליך עכשיו מוצאי שבת וזה דיי רגוע נזכרת בנו אתה חושב עליי גם ? נשחקנו , אה ? אתה מבין שעליך אני כותבת ? אתה מבין שאליך אני כותבת ? שאני חושבת על הסקס האחרון שלנו ? על החלומות שלנו ? שפעם , היו עכשיו זה רק הישענות על מה שהיה ולעולם לעולם לא יהיה איתך כי לעולם, לעולם, לעולם, לא אצליח לבנות שום אמון בך חבל , מאמי . חבל לאיזה דרגות קרבה הגענו למה החלטת שאתה רוצה לחיות בנפרד ? זה לא משנה אני לא אחזור רק רציתי לומר לך, כי זה מה שאני מרגישה עכשיו אני אוהבת אותך מאמי

A d i 23

New member
../images/Emo10.gif

בר

New member
לאחרונה...

יצא לי גם לחשוב על כמה קשרים שהיו לי בשנים האחרונות. על חלקם הצטערתי שהתחלתי,לא המשכתי,או לא התחלתי בכלל. כולנו מגיעים לאיזו מחשבה באיזה שלב בחיים על קשר כזה או אחר... השאלה שנשארת היא...מה אנחנו עושים אחרי המחשבה הזו ? האם אנחנו נותנים לרגש לשלוט בנו ולשקוע בתוך השחור מסביב או להקשיב לשכל הישר ולהמשיך הלאה בחיים ? איפה את נמצאת בסיפור שלך ? עם הרגש או הראש ?

ronit ronit

New member
עם הראש

לא הרגש , כי הרגש הוא רק בגלל ההרגל כי עדיין לא חוויתי היכרות חדשה כי אני רק בתחילת הדרך (של ההתגברות) בסיפור הזה ולמרות שעברו רק ימים ספורים ההכרה שזה לא זה הגיעה מהר מאוד ולכן אני כותבת משהו ללא דימעה אחת כי הדמעות נגמרו מהר מאוד ולקשר הזה באמת אבל באמת אין עתיד לקשר הזה היה עתיד והייתה טבעת שסימלה לנו את העתיד המשותף אבל כשמגיעים למצב שבו אין יציבות לקראת צעד שכזה אז יודעים שיותר לא חוזרים כי יותר , שום דבר לא יגרום להאמין

דניאל119

New member
אוי רונית

א. תדעי לך שמה שכתבת מאד נגע לליבי חשבתי אפילו שהאקסית שלי כתבה לי את זה ב. מה הקטע שלכם עם "האמון" ? יכול להיות שברגע שאתן מרגישות שהחבר "בכיס" שלכן אז מותר לכן לעשות הכל ! פשוט כואב דניאל

למעלה