לך:

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
לך:

לצייר הנפלא, שזה עתה התעורר משינה, תודה לך,על חבר נפלא, על היותך מי שאתה. איך אוכל להודות לך, כי למאושרת הפכתי בזכותך... תודה,תודה,תודה...
אוהבת... g99...

צייר

New member
G99 מתוקה

מתוקה שלי G שלי נקודת השיא שלי, אוהב אותך, ןתמיד מוכן להיות ליד בשמחה ובעצב ואני רוצה ומבקש רק אושר עבורך, יפה שלי
אותך ושולח לך
מתוקה
שלך צייר מואאאאאה עבורך רק עבורך, מלא אהבה ורומנטיקה

*g99

New member
אתה יודע,

דלתי פתוחה בפניך, ליבי זועק אלייך... איפה שרק תהיה, אתה בליבי, מוזמן תמיד... אוהבתתתתתתתתת... g99..

צייר

New member
חושק בך

מתוקה רוצה לחבק לעטוף אותך באהבתי, רוצה לנשק את צווארך הנעים למגע רוצה אותך צייר

*g99

New member
חושקת בך...

אותך אני רוצה, לחבוק בשתיי ידיי, לעטוף את כל גופי איתך, לתת לך ולהעניק לך, ליל אהבה,תשוקה והנאה. רק אחוז חזק, קח אוויר, זה יהיה מסע קסום...... מסע שעוד לא היה כמותו...

צייר

New member
רוצה רוצה רוצה

רוצה לאחוז בידך, להוביל אותך למסע הקסום של הרומנטיקה של החיזור של אהבה וההתעלסות, רוצה לענג אותך יומם ולייל, לעשות אותך מאושרת לענג את גופך, עד כדי שכרון חושיים צייר שאוהב

*g99

New member
קח אותי...

קח אותתי למסע הקסום, עשה בי כרצונך... גופי שלך, קורא לך, לוחש רוצה את הליטוף, את מגע גופך... חום גופך בתוך גופי.... קח אותי,עשה בי כרצונך....

צייר

New member
לוקח אותך

מלטף את גופך היפה, מנשק את שפתייך הבשריות, חופן את שדייך בשני ידיים, מרגשי את פיטמותייך זועקותלליקוק מנשק את פיטמותייך, יונק מהן, ממש טעם גן עדן, את טעימה, יורד עם היד לכיוון ערוותך, מלטף את גבעת אהבה שלך, מלטף ומלטף, ומרגיש את הרטיבות, יורד לך ומפשק את רגלייך , רואה את שפתייך הבשרניות האדומות שרדורשות ליקוק , מלקק אותם לאט לאט, מפשק את שפתייך ומחדיר את לשוני טועם אותך טועם את מיצי אהבה שלך, טעם של יין טוב , רוצה אותך עכשיו שלך צייר

*g99

New member
לטף לטף......

פיטמותיי זקורות,מרגישות את הליקוק,את היניקה, גונחת,נהנת,מתחננת לעוד,הלשון החלקה שלך נוגעת בנקודה שלי,אני משתוללת,צועקת,מבקשת עוד... מתרוממת,מנשקת אותך,ונוגעת באיברך הזקור,מלקקת בטירוף,מעבירה את לשוני בביצים הרכות... מרגישה את גופך זז,מתפתל....

צייר

New member
חודר

לאט לאט מוציא את אברי מפיך זה נעים זה משגע ואתי, את נותנת לי ליקוק אחרון, מעמיד אותך על ארבע על השטיח בסלון השטיח בא צאחורייך, ממתחכך בישבנך השובב, ולאט לאט מחדיר את אברי בין שפתייך החמות כאש, את צועקת ועובדת על אברי, אי נאנח מתרגש מרגיש את הדם שלי, משתולל בלכ הגוף, מתחיל לעבוד קשה מכניס ומוציא את אברי מבין שפתייך, ומערת אהבה, את נאנקת מרוב הנאה, צועקת , וחורקת שניים ואמר רוצה עוד, עם יד אחת אני תופס את השד שלך וצובט קלות את פיטמתך, איזה נעימה למגע היא, ממש משגעת, צייר

*g99

New member
ואני...

אני מתענגת,נהנת,גופי בוער,חם, רוצה ליגמור.... אינך נותן לי,רוצה ליראות אותי משתוללת נהנת...... איברך ניכנס ויצא,מרגישה שהכל ממצתבר.... רוצה שתיגמורררררר... איתך ביחד... להיזרק על המיטה...

צייר

New member
אורגזמה שמימיית

אני מוציא את אברי ומביא אותולפיך את מלקק אותו טועמת אותו אני מרגיש אש בחלציי רוצה לגמור רוצה לתת לך לטעום את שיקוי אהבה את מלקק את אברי מעבירה את לשונך אני מרגיש שאני הולך לגמור תןפס את שיערך, ולוחץ את ראש לאברי אני גומר בפיך את מלקק את נוזל אהבה, שיקוי שמאוד טעים את נשכב על הצד ואני לצידך מלטף את גופך הענוג, מנשק אותך , ואת נרדמת לצידי שלך צייר

*g99

New member
אני....

מרגישה את הנוזל החם... הנעים... מלקקת אותו, נהנת.... גומרת איתך...... מחבקת אותך, תנוחת "כפית"... התנוחה המושלמת... נושקת לך.... נירדמת...

batman

New member
עבודה יפה

זיון בשידור חי חוץ מהסוף הצפוי כל כך ("תנוחת כפית") כל הכבוד העטלף

*g99

New member
תודה...

שמחה שאהבת, שמחה שנהת.... צר לי אם הסוף איכזב, אך זו הפנטזיה שיצרנו לנו... g99...

רב און אייכה?

רבאון היום בצום זיון? או ששידרתם כאן מהזיון והבגידה משולבים גמר חתימה נפלאה לכם

*g99

New member
ידידנו ואהבי שפה,

צם לו ביום כיפור.... הוא ישוב אלינו אל דאגה, רק שאת השירשור הזה לא יקרא..... ושבטעות אחר לא יקרע..... ס ת ם ! g99...

למעלה