....לך....

....לך....

נכנסת אל חיי בסערה הצתת את גופי הדלקת את נשמתי הפחת בי חיים ואני השתוקקתי אלייך רציתי אותך אתמול היום ומחר את יפה אמרת עסיסית סקסית ואני כמו אדם שהיגיע לנווה מדבר לא ידעתי שובע זקוקה לעוד ועוד וזה היה הפשע שלי ועל כך נענשתי באחת חתכת את הקשר בקור רוח ואני נשארתי קפואה וכואבת

אבישג יקירתי

אני נכנס לחדר ואת מחכה לי שם. ישובה באלגנטיות על קצה המיטה. גופך העסיסי מטריף אותי מיד. אני מגיע המחום שבחוץ, בפנים המזגן שלי הופך את החדר לאלסקה פרטית משלנו. הפטמות שלך קשות, בולטות בעוצמה מבעד לחולצה. אני מתישב לידך ומלטף את ראשך, אוסף אותך לחיבוק חזק, בלי מילים, חש את שדייך הגדולים נמחצים כנגדי. גופך הקפוא נמס בין ידיי עת אני נושק לשפתייך ברכות, בתשוקה. אנחנו מתפשטים ונכנסים מתחת לפוך שלי, מתלטפים, מתנשקים, מתלקקים, אני כל כך אוהב את הגוף שלך - מלא, סקסי, עסיסי. אני חודר אלייך שוב ושוב, לא יודע שובע, אנחנו מזדיינים עד אובדן חושים כמעט, עד שאנחנו שוב נרדמים כמו שתי כפיות, אני מחבק אותך חזק אלי, צמודים. בגוף ובנפש. אבישג - מגיע לך הטוב ביותר, אני יודע שזה קשה אבל ככה זה באהבה - פותחים את הלב, מורידים מגננות, לפעמים נפגעים...

טיפה מרה

אתה מדהים אמרתי את זה לא פעם אחת תודה אכן פתחתי את לבי ולא נשמרתי הייתי חמה מידי מובנת מאליו אולי תמימה יודעת שלא רצה לפגוע בי אלא לשמור על עצמו תודה טיפה נעמת לי מאוד

נ ו ע ז

New member
לעיתים.....

לעיתים אתה עושה בחירות שברגע הראשון לא מובנות....לא מגיע לך ליהיות זאת שתמיד מחכה....

אוייייייייייי

כולנו עוברים את זה... חרא בהתחלה, מגעיל בהמשך, ואז... יום אחד! החיוך חוזר לפנים. אין ספק בכלל שיש משהו בקלישאה הנוראית: הזמן יעשה את שלו. הלוואי ותקומי מחר כבר ליום הזה שהזמן עשה לך את שלו. חיבוק חם!

למעלה