לך ..

לך ..

עוצמת עינים ומשחזרת את הפגישה שלי ושלך מרגישה איך אתה מכסה את העינים שלי במטפחת משי שחורה . חשה את האצבעות שלך מלטפות את גופי הכמהה למגע ידך לאט לאט פורם את כפתורי החולצה .. וזורק אותה לריצפה נוגע לא נוגע בבד התחרה של החזיה .. עם קצה הלשון מעביר בי צמרמורת מדהימה .. ואני זזה במקומי .. רוצה כבר לנגוע בגוף שלך רוצה ללטף להרגיש לחבק .. רוצה ללקק לינוק לנשק .. ואתה מסרב , לא נותן לי מנוח .. מבקש ממני בעצמי לנגוע .. עיני עצומות .. ואתה יושב מולי לא רואה אותך אבל בכל זאת מרגישה את המבט שלך ואני פותחת את כפתורי המכנס .. מכניסה לאט לאט את היד שומעת אותך פולט אנחה .. ובפני עולה מין תחושה קסומה וככה אני את עצמי מענגת .. ומרגישה את הקולות שלך מרגישה את המביטים שלך .. מרגישה אותך נוגע בי .. מרגישה אבל אתה רק יושב ומביט .. וככה .. מגיעה לאורגזמה נפלאה .. מלאה בתשוקה שרק אתה יכול לגרום לי להגיעה אליה .. ורק אז אני כולי שלך .. מתפנה לגרום לאושר שלך .. מלטפת מתפנקת .. מחבקת ויונקת .. ולא מפסיקה .. עד שאתה כולך לא נרגע .. לבסוף אתה מחבק אותי .. מרגישה עייפה .. הולכים לישון עד לפעם הבאה ..

לו רק

לו רק יכולתי חלומך להגשים היית חשה כגאה בנשים עת זרמי תאוה את גופך יעטפו שעה שאברי את גופך ילטפו

מלאך כחול ..

מלאך בכל צבעי הקשת בענן מלאך שיבוא ואותי יאהב יפנק יענג .. ילטף יחבק וירצה לאוהב אותי .. עד עצם היום הזה .. הגשת לי חלום חלום לחשוב עליך הגשמת לי חלום כי ברגע שאני עוצמת עינים אני מפנטזת עליך .. מפנק ואוהב .. דואג ומלטף .. ובעיקר גורם לי לאושר ענק בלב ..

חלום

את ליבי ריגשת ונפשי פועמת כפעמוני כנסיה באלפים מהדהדת רוקמת חלומות תשוקה וחשק ללא גבול רק ליטוף על מצחך אעביר וכבר ארגי כמו באויר

חלום או לא חלום ?

את גופי נישקת בתאווה .. את הנפש שלי חיזקת במילות אהבה נישקותיך כמו פרחים לבנים בשדה ירוק צהוב המוני המוני פרחים לבנים וטהורים עוצמת ההרגשה על היום מהדהדת בראשי את זרועותיך כשתפסת אותי מפחדת ליפול סומכת עליך יודעת שאתה לעולם לא תגרום לי לאכזבה רוצה אותך , רוצה להתעלס איתך רוצה לנשק אותך לגרום לך להנאה .. רוצה ורוצה ורוצה ורוצה ...

חלומות

ראשית אומר שזה כל כך נעים שמישהו אחר חולם עליך ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום

חולמת עליך ..

חולמת עליך בליל סוער חולמת עליך שאתה מנשק חולמת עליך בליל של גשם רטוב שאתה מחבק מלטף ומלקק בטרוף חולמת עליך .. בבוקר חדש שאתה קם לצידי .. מחבק ואוהב כמו תמיד

לילה סוער

לילה של גשם צועדים בכיכר הקונקורד בפאריס רטובים עדד עצמותינו אך חמים בנפשותינו עוד צעד קל חיש מהר ואל חדרהו במלון נכנס בידיי אסיר בגייך הרטובים ובלשוני אחזיר אתת חום גופך מלקק כל טיפה שנותרה עד שמגיעה לגבעת האהבה גבעתה של ונןס לי קראה אלקק ברוב רגש עד אשר אבחין בזרם זרם התאוה החולף בעמוד שידרתך המתקמר

לילה סוער בלב

עם רדת הגשמים על האדמה עלי ירדה המהלומה, סר החיוך מנגד עיני. אוזני עדיין מחכה לקלוט הברה ואני נשארתי בודד. גופי בודד,גופה בודד אך נפשותינו-לאו!!! עדיין קשורים נשמותינו בחבלי הרגשות העדינים. הבלי הרגע לא יוכלו לנתק רגשות בני ארוך. יפים הדברים שבלב אך גם הגוף מבקש את שלו, ןעתה משתוקק גופי לערוג לחוש לטיפותיה ונשיקותיה אשר הין לי כסם. נפשי אשר עדיין עימה תעזור לי במלחמה, זאת מלחמתי במציאות, מלחמתי בבדידות. זוהי מלחמה קדושה על כס הנשיות לבקש ולהשיב את אהובתי אשר אבדה במצולות המציאות.

למעלה