לך...

blue love

New member
לך...

הכל התחיל כמשחק.. שורה אחרי שורה נרשמו להם דברי אהבה ותשוקה.. הקסמת אותי במילים..ריגשת אותי בתוכן.. ניסחפנו אחרי רגש שונה..ומאוד מיוחד.. מיקמנו את עצמינו בעולם רק לנו..מנסים להתעלם מהמציאות... מרחפים על המילים...דוהרים על השירים...צוללים בים של רומנטיקה... אך כשפותחים עיניים..ומביטים על כל היופי והאהבה שיש לנו מסביב... ורואים שאולי...רק אולי..יש אהובים שנשכחו מאחור.. שיש דמויות יקרות כל כך בחיינו שיכולות להיפגע... אני מעדיף להשאיר את עיניי פקוחות..ולתת להם את כולי... נתת לי הרבה אהבה וחום..הכנסת לחיי הרבה ריגושים מסעירים..ועל כך...תודה לך יקירתי... blue

selka

New member
משחקי אהבה ;-(

כמה שאת (הוא) צודק,אבל החיים זה לא פיקניק, טוב שיש דמיון, וזה ממלא את התקוה לחיים יפיים יותר.

אתה ..

שונאת אותך - אוהבת אותך להתראות לך .... { ``תודה`` לך על שעשית זאת ככה }

Sun Shine

New member
.................:-(

באמת סיפור עצוב, אבל מניסיון אישי, מאוד לא קל לעזוב הכל וללכת במיוחד כשמדובר בעוצמת רגשות אדירה... יש להיות ראליים בחיים, עד כמה שזה קשה. מה שאני עושה וממליצה גם לכם זה לנסות לראות את הצד החיובי שבעניין למרות שכרגע נראה קצת מעורפל, להגיד תודה שהכרתם אחד את השני הכרת אדם נפלא בחורה מקסימה, למדתם יותר על עצמכם, התנסיתם במשהו. יש שיאמרו את המשפט ``לומדים מטעויות`` אבל אני לא חושבת כך במקרה שלכם, אתם אנשים מקסימים, מאוד כשרוניים ועם קשר כתיבתי יצירתי מאוד מיוחד ונדיר ואם היציאה מהעולם הוירטואלי לעולם המציאות לא מתאפשר מה לעשות, לפחות יש לכם אחד את השניה פה (אני מקווה) כי אני ועוד רבים אחרים מאוד נהנת מכתיבתכם. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם לילה נפלא Sun Shine ``בכל יחסים כנים ועמוקים ישנה מתי שהוא אכזבה ואם אין לך אכזבה ביחסים שכאלה סימן שהם לא כנים ולא עמוקים. וזה כמובן הצד החיובי של אכזבה``.

dorit.m

New member
עצוב----

אבל אולי טוב שזה לא נמשך יותר כי אז היו הצדדים ניפגעים עוד.

Doron@

New member
blue love

כל כך יפה מה שכתבת וגם כל כך נכון. עצוב להרוס אהבה אבל יותר חשוב לשמור על אהבה קיימת!! דורון.

למעלה