לך....

• פותח הנושא NANY
  • פורסם בתאריך

NANY

New member
לך....

המליצו לי להתחיל לכתוב בפורום , אבל לפני הכל אני רוצה הודעה אישית למשהו שאולי שומע, אני לא יודעת מה קרה או מה יקרה ואני יודעת שהכל לטובה, אני כבר לא שואלת למה, אני מנסה לזכור אותך כל רגע בידיעה שרק ככה אני אוכל אי פעם לשכוח ממך..., אין לי מה לומר עליך אם לטוב ואם לרע, אפילו שיר לא כתבתי עליך כי הכל נורא מבולבל..., למדתי לקח, הפנמתי דברים, אבל מה לעשות.? יש דברים שנשארים תקועים עמוק בפנים,.... שאלוקים יברך אותך ושתדע רק טוב, לא מאחלת לך שום רוע, רק שמחה ו... שתהיה טוב אני..

אני עוצם עיניים חזק...הלב פועם במהירות ! זו את ???

אני לא יודע איך ...מה ...אני.. מאוד מבולבל.... נראה לי שאלי כוונה ההודעה הזו .... מישהו חושב אחרת...אז שירגיע אותי מ-ה-ר-....! ואם זו באמת את...אז ככה... תאמיני לי שאני רוצה עכשיו יותר מכל ...זה לשכוח את כל הכאב שהיה לי... ואת הנסיבות שגרמו לזה ... הייתי יכול לשכוח מזה בדרך הקלה...פשוט סתם להתעלם...ממה שהיה...אבל לא יכולתי...הייתי חייב לפרוק את זה... אני סוג בו אדם שכזה ... את יכולה כמובן,ובצדק, לכעוס עלי..על פרסום הסיפור...אבל שמת לב וודאי...שלא היו שום פרטים מזהים...תיארתי את עצמי.. כי זה אני ממש יודע...אותך תיארתי, מהמעט שהצלחתי לקלוט... אבל סתם שתדעי לך... עד לפני כמה זמן... הייתי מאוהב בך...אף אחד לא ידע ואף אחד לא הרגיש...אכלתי את הלב ,יום אחרי יום, באהבה שלא ידעתי את פישרה...ותאמיני לי שאני עד עכשיו לא תופס ,למה ואיך כל זה התחיל?... אני גם למדתי לקח...והפנמתי המון דברים...במיוחד בקטע הזה של בנים ובנות...דעי לך...שמאז שזה נגמר, החברים ה``טובים`` הציעו לי בנות אחרות... אבל אני לא יכולתי... לא רציתי לשכוח אותך...שמרתי אמונים למישהי שלא הכרתי בכלל...ולא ידעתי מה היא ומי היא...התאהבות פשוטה... אחרי שפרקתי את הלב כאן ...אני מרגיש חדש ... באמת...הפסקתי לחשוב עלייך...הפסקתי לדמיין שאולי את תסכימי ... שאולי יקרה נס ואני אראה אותך פה הולכת בשדירה...(נכון שאמרתי שאני חושב שיש תקווה ,עכשיו התאוששתי לגמרי..ואני צלול..) אני בן אדם חדש... שונה מאוד ממה שאז היכרת...ואני יודע שגם את השתנית ... ואני מקווה שאותם הדברים שתקועים עמוק...לא יפריעו למהלך חייך וחיי.. תמשיכי את החיים שלך...ואל תחשבי עלי...אני לא חושב שאני שווה את זה ... ועוד דבר, אל תזכרי אותי בכלל...גם לא כדי לשכוח אותי...זה סתם יעשה לך תחושה של כאב...שזה באמת לא מגיע לך... אני בטוח שאת לא סבלת כמוני... כי רק לי היה מגיע לסבול כך... אם את בכלל תקראי את זה ... אבקש ממך בקשה ... זה לא הזמן לדברים האלו , לא אצלי ולא אצלך...תבטיחי (אם לא לי ,אז לעצמך...) שתשכחי את כל מה שהיה ... את כל הצער והכאב ... את אותם רגעים שכל כך כאב הלב... את הקללות החרישיות שנלחשו ... פשוט את הכל... אני יודע שזה לא בדיוק קל...זה קשה , מאוד קשה ... אבל קשה זה אומר...אפשרי... יש דברים שאי אפשר לעשות אותם בכלל...להרים בנין,דוגמא...אבל ישנם דברים שאפשר לעשות אבל זה קשה....ועדיין אפשרי.. זוהי המשימה שלי ושלך...עכשיו... לשכוח...למחוק מהזיכרון... אני רוצה לאחל לך בחזרה... רק אושר ...תחייכי לעולם... שתשקיעי במה שאת עושה ותראי הצלחה...לאיפה שלא תלכי ,שתראי את הטוב שבחיים... בריאות זה דבר חשוב , תשמרי עליו... אני מפחד לסיים את המכתב כרגיל...(בעצם כך אני רגיל ,בלי הפליות...) אוהב... רחוק.

מיקי*

New member
רחוקי אם הייתי בת . . .

קודם כל שוב פעם ריגשת אותי עד דמעות. שנית, מכל מה שאני יודע עד עכשיו היא זו שלא ראויה לך - אתה פשוט בן אדם זהב ומדהים. אז, אמנם שיהיה לשניכם רק טוב ותתגברו על מה שהיה. אבל לך במיוחד: שתמשיך בדרך בה החלת לצעוד במשעולי פורומינו. ותמשיך להאיר לנו את הדרך בכל דבריך. והודעה לכל הבנות שבינינו: למה אתן מחכות יש פה בחור זהב, תקפצו על המציאה לפני שיהיה מאוחר. . .

למעלה