לך..

תותי-בת

New member
לך.. ``ואני יודע שבים יש גל אחד שהוא שלי ועץ אחד שהוא שלי וכוכב אחד שלי וילדה קטנה שהיא שלי וחתיכת שמים`` חשבתי שפתאום אתה שלי... כנראה ששיקרתי לעצמי, ואתה שיקרת לי, והאכלת אותי בסרטים, ונתת לי לחשוב שהנה פתאום יש מצב ויש סיכוי, ופתאום סתם שטויות... ``יש לי מישהי`` עלו לי דמעות כמו שבחיים לא עלו לי, פגעת בי, שברת אותי, שיקרת לי, לא ציפיתי שבחיים תגיד את זה, אפילו כשהאקס שלי נפרד ממני לא הרגשתי ככה, תבין כמה היית חשוב, כנראה שלעולם לא תהיה שלי, אבל אני מצטערת אם זה נשמע כאילו שאני רוצה להרוס, שיהיה לכם רק טוב, אוהבת, ליאת.

cici

New member
תותי-בת עצוב מה שכתבת ואני יכולה רק לאחל לך שהאהבה שוב תחזור אלייך בקרוב. אוהבת

תותי-בת

New member
מצטערת סיסי... זה הרבה יותר מאהבה... וזה היה חד צדדי... ככה שטוב שהוא העיר אותי מהסרט, ליאת.

blue love

New member
תותי שליייי לבך עצוב...קשה שהאהוב פורש כנפיים ועף לרעות בשדות זרים... אבל עוד הרבה פרפרים יעופפו מעלייך חומד... ופרפר אחד ...מאוד מיוחד..יתפש ברישתך וישאר לנצח... לילה טוב ילדה.. blue

תותי-בת

New member
בלובושי שילי אתה יודע, שכשאני אוהבת זה לא סתם, לא מסוגלת לסתם, כי סתם הורס אותי, ודוחה אותי, אני אוהבת רק באמת, וכשפוגעים בי, אז שוברים אותי לגמריי, כנראה שלא הייתי צריכה להיקשר אליו, כנראה שכדאי שאני אפסיק להקשר לאנשים... לא יודעת, צריכה לרסן את עצמי, אוהבת אותך, ליאת.

z_dor

New member
אני די מבין אותך.... הי, סתם נכנסתי לראות מה זה העסק של הפורום ונכנסתי להודעות שלך וקראתי (סליחה שאני מחטט) ודי התחברתי עם מה שאת אומרת, בייחוד בהודעה האחרונה שלך... אני חושב שהזמן זו התרופה השנייה שלוקחים, הראשונה היא האהבה הבאה שצריכה להגיע... גם אני מחכה לה די הרבה זמן (8 חודשים).... הדיעות שלנו די דומות לפי מה שראיתי משלך... אם בא לך תשלחי לי לאימייל משהו.... דור

לתותי בת המיוחדת במינה אני מכירה אותך כאן כבאמת מיוחדת. אם הבחור כמעט הוליך שולל, אז יש לו בעיה רצינית, ולא נראה לי שהחברה הנוכחית שלו תהנה ממנו לזמן מה. הוא התנהג כמו הבחורים שמחפשים תשומת לב, לבדוק כמה היו רוצות אותי, ואז אומר לך, אני תפוס. עזבי אותו, הוא לא שווה מישהי כמוך. אוהבת יוניתתתתת

candybox

New member
מתוקה שלי.... אין לי מילים, רק רציתי לומר לך שאני אוהבת אותך מלאנתאלאפים.

למעלה