לך!!!!!

תותי-בת

New member
לך!!!!! חשבתי שאת חברה שלי, עזבי שאת יותר גדולה ממני, באיזה כמה שנים טובות... אבל חשבתי שאת חברה שלי, לכולם את מראה כמה שאת חמודה ומקסימה ומתוקה - אני לא אומרת שאת לא!!!! - ועושה למענם דברים ופה ושם וכו`... אני לא אומרת שלמעני לא עשית, אבל כשהייתי צריכה את העזרה שלך, אפילו לא התייחסת אליי!!!! זה לא שזו הייתה בקשת עזרה בסתר, זו הייתה בקשה מובנת מאוד!!!! אמרתי לך אני צריכה אותך!!!! אני צריכה עזרה!!!!! ואפילו יותר מפעם אחת! אבל את?.. המשכת בשלך, אני יודעת שהתקדמת בחיים והגעת למקומות שהרבה אנשים רוצים להגיע אליהם, אבל את אותה אחות-חברה לא התייחסת אליי יותר, זה לא שעשיתי לך משהו רע - בחיים לא הייתי עושה לך משהו רע כי אני יודעת כמה נתת למעני, זה לא שפתאום הפסקתי לדבר איתך בכלל, הההפך הוא הנכון, אני יותר השקעתי, באתי, דיברתי, עזרתי, ננתי עצות שאני חושבת שעזרו לך, ניסיתי לעשות הכל למענך, והכל ז``א ה-כ-ל-! אבל לך לא היה אכפת, כשבאתי ודיברתי, התעלמת מבקשות העזרה האלו לחלוטין, ואפילו קמצוץ של יחס לא קיבלתי ממך! וגם כשאמרתי שאני הולכת כבר כי נמאס, לא עצרת בעדי, לא הגבת, לא אמרת לי תישארי, אני אעזור לך, לא אמרת... אולי הייתי צריכה לצעוק לך יותר חזק?!!!!! אולי הייתי צריכה לאמר את זה ביותר הפגנתיות?!!! אולי... אני לא יודעת... אבל מה שבטוח הוא, שממך עזרה אני לא קיבלתי. עצם העובדה הזו לא אומרת שום דבר לגביי היחס שתקבלי ממני, זה הרי ברור לך שאני אוהבת אותך ולעולם אוהב אותך, רק זיכרי, זיכרי את אותם הרגעים, ליאת.

tairon

New member
תותי`נקה תראי לא מכיר חוץ ממה שאת פה רשמת נשמע לי כמו אי הבנה וחוסר תקשורת אני בטוח שגם לה זה די כואב לך אני בטוח לפי דעתי אתן צריכות לשבת ככה על איזה מילק שייק ולנסות ללבן דברים ביניכם ולהיות גלויות ופתוחות כי רק ככה אולי יהיה אפשר להציל משהו מהחברות הזו תנסי מה יש לך להפסיד?

PoshKale

New member
טאי...אתה יודע מה עשית ?!? אמרת מילק שייק !! אחחחח.....אמממ.....מילק שייק...וניל... עכשיו אני לא אצליח להירדם :)

tairon

New member
אחי אם כבר אז עד הסוף קצפת ולמעלה שני דובדבנים יאמי יאמי אוחחחח למות

תותי-בת

New member
מלאך... אז זהו... שהיא בכלל לא מבינה מה היא עשתה! וזה הכי פוגע!!!! ואל תדאג אנחנו נשב על מילקשייק... :) מילקשייק תותים :) אוהבת, ליאת.

יונית-36

New member
לתותי בררררר היי, הכי כואב לגלות שאומרים לך שאת צריכה עזרה תבקשי, והנה את מבקשת, הכי ברור והכי גלוי ולמרות הכל, כאילו מסתכלים עליך מהצד ואומרים לך רדי ממני, אני לא יכולה לעזור. הרבה מאיתנו נתקלו בסיטואציות כאלו. זה לא מה שצריך לגרום לך להשבר, ובעצם השורה האחרונה שלך, גילית את גדולתך בכך שאמרת שזה שהיא לא עזרה לך לא אומר שלא תעזרי לה את. בלי כל קשר למה שכתבת אני מאחלת לך שתמיד יהיה מי שיקשיב לך, אני מאמינה שיש כאן יותר מאדם אחד כזה, אני גם בניהם. שלך יונית.

תותי-בת

New member
יוניתוש אני יודעת שזה כואב... ותחשבי שלקבל או יותר נכון לא לקבל תשובה כזו ממנה... היה כמו סטירת לחי מצלצלת... אני לא יכולה לאמר שזה שבר אותי, אבל זה אכן פגע בי, תודה רבה על האיחולים... ותודה בכלל על התגובה והיחס האנושי כל כך, אני פה בשביל כולכם! אוהבת, ליאת.

למעלה