לך.......

black ross

New member
לך....... ../images/Emo10.gif

לא זוכרת מתי קיבלת רשות לחדור לי אל תוך הלב לא יודעת מתי תרד הגאות שמביאה את הכאב רוצה\לא רוצה ושוב נקרעת מבפנים שמה בצד ושוב מחזירה והדמעות שוטפות את המילים חנוקה משתיקה שמבקשת לצרוח הישר ללב הדממה חנוקה ממילים ואסור לי לנגוע סופת הכאב בתוך השממה אז אולי תאמר לי............. היכן אמצא מרגוע לנפשי? אולי תאמר לי........... את הסוד הגדול את התשובה?

ניקולי

New member
רוזזזזזזז ../images/Emo10.gif

מתוקה את נשמעת או יותר נכון נראת קרועה מבפנים...אני עדיין לא הבנתי התוכלי להסביר??..דרך אגב שתיקה לא תמיד חוכמה ספרי לי על מה ולמה?? אני כאן בשבילך
ניקול*

black ross

New member
לא יודעת איך להסביר......

יש לי בעיה ........ אני בדילמה לגבי המשכת קשר שמראש אני יודעת שהוא לא הכי בריא בשבילי אבל מצד שני יש הרבה רגש מעורב.............. וזה אוכל אותי ......... כי אם מישהו אחר היה מספר לי את זה אני יודעת שהייתי עונה תשובה קרה למדי אבל מכיוון שאני יודעת את עוצמת הרגש שמעורב קשה לי לקבל החלטה קרה..............

ניקולי

New member
זה כלל לא מחייב

שתקבלי עצה ממישהו אחר שהיא קרה זה בכלל לא מחייב.. ואת יודעת למה?? כי כל דבר לעומקו..ולא שופטים אף בן אדם..ושנית אף אחד בעולם לא יכול להבין את רגשותייך ..אם אוכל לעזור בכיף בטח את כבר יצאת הביתה אני מקווה שתראי את ההודעה הזאת אי פעם מחזקת ניקול*

למעלה