לך.....D

לך.....D../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כן שבוע הבא ביום מיוחד זה יקרה אחרי שנתיים מלאות אהבה ויטואלית מיוחד במינה היסוסים של פגישות אנחנו נפגש סוף סוף ואני ממש לא מאמינה שנתיים מיחלים לפגישה וחוששים מה יקרה אחריה אבל הפעם לא נהיה לבד אני עם האיש שלי ואתה עם האישה שלך ועוד כמה חברים טובים הכי בטוח חשבנו אני ואתה אבל בכל זאת מתרגשים כמו ילדים קטנים, אז שתדע לך לי זה יהיה יום מיוחד ועוד מן חלום קטן שהוגשם. שלך לנצח.R...

|לבאיתך זה כמו להיות בגן עדן...../images/Emo23.gif

לפעמים שהלילה עולה אני חושבת מה הסיבה שניקשרתי ללבך ותשוקתי הציפה אותי התחלות תמיד היו לי כמה מהן הביאו נחמה אך אתה עוררת את הלהט סתיו חלף לו קיץ בא לא השתנתה העובדה שאני כל כך רוצה אותך לחוד לשניינו חיים שונים אך שנפגשים על הנט שניינו משתנים וכבר לא כל כך זרים מנסה לעשות רושם על זרים אך איתך אמיתית תמיד אולי בהתחלה ניסיתי להתרחק ופתאום קלטתי שאותך אני רוצה בלי תנאי וללא הפסקה מסתכלים האחד לשני בעיניים והעיניים שלנו מדברות ללא הפסקה כאילו גוף לגוף נתחבר תוך דקה ומרגישה שלאן שתלך אלך.. יושבים שעות ומדברים מנסה אני להעמיד פנים שרק אנחנו בעולם בודדים אותי אתה תמיד עוטף אותי תמיד רק מלטף ואני פוחדת להתקרב... השעות עוברות..נשארנו אחרונים כמעט כל החדרים נסגרים הבוקר כמעט עלה השמש מבשרת את בואה ואני ואתה באותה פנטזיה מופלאה... ואז מגיע הדקה להגיד שלום ולכבות אהבתי את מה שהחתמת בי באותו לילה חושבת עליך יותר ויותר.. נשרפת מלהט תשוקתי אליך בחלומות וחוזרת לחיי הרגילים לחיות ומחכה ללילה לפגישה הבאה שלי ושלך..... חתומה בנשיקה שמיועדת רק לך

טאקילה~*

New member
וואוו דרדסיתתתתת......./images/Emo140.gif

הקול שלו מגניב,הוא אחלה חמוד.. בטח יהיה לכם מפגשון נהדר,,וואלה כייף.. יאלה מותק בואי קחי אותי לפלטוק געגעתי..

למעלה