"לך תעמוד בד'2!"

"לך תעמוד בד'2!"

שלשום,שלחו את בני [כיתה ב'] לעמוד בפינה כעונש בכיתה ד'. הילד הרגיש מאוד מאויים לעמוד בכיתה של ילדים הגודלים ממנו בשנתיים. האם זה חוקי? מה דעתכם בנושא?

LEATHER REBEL

New member
זה מזכיר לי בדיחה

שני אבות משוחחים. "כשאני הייתי ילד" - אומר האחד - "אבא שלי היה שולח אותי לחדר שלי בתור עונש. העניין הוא שהיום, לילד שלי יש בחדר טלויזיה ווידאו ומחשב..." שואל האב השני: "אז מה אתה עושה כשבא לך להעניש אותו?" מחזיר הראשון: "אני שולח אותו לחדר... שלי!" ועכשיו ברצינות: אני מניח שמי ששלח אותו לכיתה האחרת היה בעל סוג מסויים של חזון. כנראה חשב/ידע שאם יעמיד את הילד שלך בפינה בכיתה שלו הוא ירגיש בנוח. האם המעשה הוא חוקי? את זאת אינני יודע, אבל המעשה הוא ללא ספק מקורי.

חני ב

New member
לא חושבת שיש חוק בעניין

תבדקי אם יש לבי"ס תקנון, לרוב ביה"ס יש תקנון ובו רשום כיצד אפשר להעניש. אני לא אוהבת את זה וחושבת שזה מביש. גם לעמוד בפינה וגם בכתה גבוהה ממנו? נורא!

אורזיגל

New member
לא מקובל עלי כזה מין עונש, לא לעמוד

בפינה, לא להישלח לכתה אחרת לעונש ובטח ובטח לא לכתה של גדולים. גם ככה הסיטואציה של להישלח לעונש לכתה גבוהה יותר הוא מאיים דיו. הייתי מצפה מהמורה שתהיי יצירתית ולא תשתמש בעונשים מלפני 30-35 שנה. שתתאים את העונש למעשה שעשה ושתשתדל שיהיה לעונש איזהזהוא ערך מוסף.

../images/Emo12.gif חשבתי שגמרו עם העונש הזה..

זה נראה לי מאוד משפיל ומעליב לעמוד בפינה ועוד בכיתה שלא מכיר וגדולים ממנו.

למעלה