לך...שיודעת מי היא......

לך...שיודעת מי היא......

חברה שלי,נפש יפה שלי, חייבת לומר לך את המילים האלה...בפיתחה של שנה חדשה.... אני כל כך שמחה שאת בחיי....כל כך מודה לאלוהים ששלח אותך אליי...שהכניס אותך לעולמי.... אני כל כך נפעמת מהעובדה שאני עוברת שינויים...רגעים לא קלים... ובין כל הקשיים הללו קיבלתי מתנה....ופתחתי את הסרטים שעוטפים אותה...פתחתי אותם ממש לאט..פתחתי גם את הקופסה הנאה...והבטתי לתוכה... וישר ידעתי שהמתנה הזאת היא לא ככלל המתנות..זו מיוחדת במינה... ואפילו אין לי יומולדת...וגם לא יהיה לי ממש ממש בקרוב...אבל העניקו לי מתנה נפלאה...סתם כך לעודד את רוחי...ואת,את יצאת מתוך הקופסה....ממש כמו מלאך... ואת מחבקת ומלטפת....ואת עוטפת... וכל מילה שלך היא כמו קסם.... וכל עיצה ממך היא כמו מצרך נדיר.... שאזל אצל רוב האנשים..... אבל אצלך הוא קיים ובשבילי הוא לא נגמר..... אני מוקסמת ממך כל פעם מחדש.... הפשטות שבך.... הנכונות שלך.... הכנות שלך... האהבה שאת מרעיפה ואני כ"כ זקוקה לה וכ"כ מוקירה אותה נסיכתי... אני כל כך אוהבת...כל כך מעריכה.... כל כך שמחה שאת בחיי... כל כך מתרגשת בעת כתיבת המילים הללו... כל כך מרגישה כל מילה שנכתבת בתוך הלב... והלב? הוא לא מרפה ולא נותן לך להיעלם מחיי.... לעולם... שלך באהבה שאינה ניתנת לתיאור ונצחית אורלי

למעלה