לך לעזאזל סופטי !!!!!!!!

שרון-ב-

New member
לך לעזאזל סופטי !!!!!!!!

מניאק אתה מכריז עליי מלחמה ככה, לאט לאט בין השורות בין המילים אני קוראת את ההזמנה איזה אומץ יש לך .... הרי אתה היחידי פה שיודע באמת לאן אתה נכנס.... ``איך נפלו גיבורים....`` שרון במחשבה שניה....לא מגיע לך ללכת לעזאזל, כל הבחורות הכי טובות שם.... (אויש אני עוד צוחקת מאתמול בלילה והבוקר :)

softy

New member
אני יודע לאן אני נכנס...

אבל איך יוצאים משם לעזזאל? אני מבין שבכל זאת הנוצה של תלתן עושה לך את זה. שאם לא כן אז מה מצחיק כל כך במה שעשינו אתמול בלילה? סופטי הולך למרוט שערות באוזן.

softy

New member
אני?

האדם שלקח תשעה קבין של רצינות, ורק קב אחד של חרמנות? לא יכול להיות, את ודאי!!! מתבלבלת. סופטי קחי את ליבי הוא לא שייך לי יותר.

יערית

New member
אני כאן מוחה את דמעותיה.

והיא לא מפסיקה לבכותתתתתתתתתתתתתת מרוב צחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יערית. קיבלה נשיקה משרון בכדי להעביר אליך מתי אתה בא ? (כולל כל התוספות :))

שרון-ב-

New member
אבל אני לא יודעת לבשל :-(

מה אני אעשה עם הלב שלך מתוקי ? (אתרום אותו למחקר המדע ברשותך...) אבל אני דורשת בתוקף (ולוקחת בלי רשות) איבר אחר מגופך שרון מביאה את הסכין

softy

New member
השתגעת? עם סכין?

תביאי פינצטה! סופטי וזכוכית מגדלת גם!

שרון-ב-

New member
טעות בידך יקירי---

אינני מעוניינת בזין שלך אך רק עם סכין חדה אצליח להגיע ליעדי בהכי פחות נזק שרון שומרת על הגופות שלמות (ועכשיו תתחיל לגעגע אליי כי אני עפה למקום נהדרררררר ואחר כך אולי תגיד לי מזל טוב !!!)

softy

New member
תגידי את דפוקה?

תקחי איתך קונדום מיד!!! או לפחות אנאלי! סופטי הרך הנולד

שרון-ב-

New member
דפוקה - כן.......נדפקת - לא

דופקת - ועוד איך !! קונדום על שום מה ולמה ? ו...אני חייבת הסבר למילה השניה. או לחילופין היכן למצוא את תרגומה המילולי שרון לא ממש אוהבת רכרוכים

יערית

New member
אלוהההההההה

האם גבירתי מרגישה טוב? חשבתי עלייך כל היום,כאב לי, אני מקווה ששלומות לך... היית גיבורה היום שרוני.. אוהבת יערית

שרון-ב-

New member
הייי מלאכית שלי

הרבה יותר טוב תודה נשמה ברור שמה שעשיתי אחר כך תרם הרבה ;-) מחר בצהריים גם את תוכלי לאחל לי מזל טוב אוהבת גם שרון גיבורה ? חחחחחחחח ממש

יערית

New member
מה מזל טוב?

חשבתי שיש עוד שבוע בשביל לאחל לך מזל טוב... את גודלת מגודלת בשנה נכון? יערית-בעלת טאקט:)

שרון-ב-

New member
ווייי שכחתי מזה בכלל :)

חחחחחחח לא התכוונתי ליום חמישי הבא התכוונתי למשהו אחר מתוקתי ורק אחרי שיהיו הוכחות ארשה לאחל לי מזל טוב (וואוו, חמישי אחרי חמישי....מממ..נהדר....) שרון מזמינה אותך לרקוד מחר

למעלה