לך, כוכבית 1

לך, כוכבית 1

יצאנו לבר בלילנבלום, שלושתינו. הייתה אוירה מחשמלת, מוזיקה,עשן, אפלולית, המון אנשים. התיישבנו שלשתינו לצד אחד של השולחן, צמודים צמודים, נוגעים, מחורמנים. שתינו לבשנו גופיות שחורות עם מחשוף, ישבנו לידו, שדיים שלנו מתפוצצים, במרחק של כמה ס"מ מהמבט שלו. הוא פיזר את שיערו הארוך, עיני אינדיאני שלו זהרו בזוהר של טירוף. הוא נישק אותי בעדינות, רק בנגיעה של הלשון. אלוהים , איזה גוף, כמה יופי , עדינות ועוצמה יש בו. הנחתי את ידי על הרגל שלו, מתחת לשולחן. ליטפתי, הרגשתי את הזין שלו לאורך השוק, תפוח, מלא, ענק. פתחתי את הריצ´רץ´. היה נדמה שהוא מתפוצץ בידי. אצבעות כף היד שלי לא הצליחו להקיף אותו. העברתי את הבוהן מסביב לכתר, משתכרת מהתחושה, מהפחד, מהעוצמה, מהאנשים שמסביב. לקחתי את ידה והנחתי אותה על הזין שלו. היא השתנקה. למרות שכל זה התרחש מתחת לשולחן, רק לפי החזה שלה שעלה וירד ומהנשימות הכבדות שלה, אפשר היה להבין מה קורה לה. המלצר נעמד לידינו ושאל מה נשתה. וכך, כשידה על הזין המתפוצץ שלו והכרה שלי מעורפלת כמעה , התחלנו לעיין בתפריט . אני לקחתי וודקה, הייתי חייבת משהו חזק, כי הייתי במצב של אי שפיות. לקחתי לגימה בפה, כשהוא מנשק אותי ומוצץ את הוודקה בזרם דק מפי אל פיו. מתחת לשולחן, הוא הרים את החצאית שלה, ליטף את השפתיים הרטובות, אני לא ראיתי את זה, רק הסתכלתי עליה והבנתי. הוא הוציא את האצבעות שלו והכניס אותן לפה, מתענג על הנוזל הצמיגי שנמתח בחוטים דקים בין אצבע לאמה ומתערבב בטעם של וודקה. אני הפשלתי את המכנסיים עד הברך, רק החולצה כיסתה את הישבן. הייתי עירומה מתחת לשולחן. לא לבשתי תחתונים. אני חייב לבדוק את השירותים כאן, הוא אמר, ובלי לשאול שאלה, סגר את הריצ´רץ´, קם יצא. כעבור דקה היא הסתכלה עלי ואני … כן, אני אמרתי רק מילה אחת – כן. היא יצאה. ואני נשארתי לבד. זה היה נצח. בטוח יותר מחצי שעה. כאבתי, שתיתי, התמסטלתי, שום דבר לא עזר. הכאב היה בגוף, בראש, בנשמה. כשהוא חזר (לבדו), נגעתי בידו, היא היית רטובה מזיעה, חמה מאד, הוא נשם בכבדות, לחייו היו סמוקות, הגוף שלו רעד, גלי חום נפלטו ממנו ועטפו אותי כמו בענן. הוא נישק אותי, תחילה בעדינות, אחר כך בפרעות, אוכל אותי, נושך, מלקק את פי, שותה טיפות מרות של וודקה, ולוחש לי , תודה אהובה, תודה, תודה, תודה. היא חזרה כמה דקות אחריו. לא דיברנו. כשיצאנו מהבר, בשעות הקטנות של הלילה, שתינו חיכינו שיביא את האוטו, עמדנו בפינת רחוב הרצל והתנשקנו, בעילפון, בתשוקה, בלי לשים לב לאנשים שעברו ברחוב ומעדו על המדרכה. נסענו הביתה לבלות את המשך הלילה. רק שלשתינו, בשעות שעוד נותרו עד הזריחה. החיבור היה מדהים, גוף בתוף גוף בתןך גוף. שתי נשים עם כל כך הרבה תשוקה, מטורפות מכאב ותאווה, וגבר אחד שמסוגל לענג בלי סוף. אי אפשר היה להבחין מי בתוך מי, על מי, מי מוצץ את מי ומי חודר למי. רק סצנה אחת זכורה לי בבירור, הוא מזיין אותה מאחורה, זין שלו ענק, סגול, רטוב, חודר לפתח הכוס שלה, קורע את הרקמה, כשאני שוכבת מתחתיה, מלקקת עם כל הפה את בסיס הזין שלו, יוצא ונכנס, יוצא ונכנס, ומעבירה את לשוני על הדגדגן שלה, קשה וגדול וחם, היא צורחת כמו מטורפת ומתמוטטת על הפה שלי, מוחצת אותי מתחתיה, וזרם חם של הגמירה שלה נשפך לי לתוך הפה.

כוכבית 1

New member
דולפינה מדהימה

המילים שלך...התאורים שלך...אפשר ממש לחיות את התמונה שאת מציירת... כל מה שאני מסוגלת לו עכשיו...ואם רק היה ניתן....הייתי מחבקת אותך
תודה יפה אחת...

bugbuster

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif קצת סתירה לא..?

ועדיף היה חג נטול "הפרעה?" רדום וללא תאורים מייחמים ופנטזיות?
לוודאי שעדיף כך, אבל דרך נאה מצאת חתוללבן להחמיא לכתיבות המעולות. לשתיהן.

כוכבית 1

New member
ואני...

לאחר שקיבלתי את אישורך...יצאתי אחריו נכנסנו לחדר שלא היינו בטוחים בייעוד שלו...אי אפשר היה לנעול את הדלת. תשעני עליה - הוא אמר, ואני הסתובבתי עם הפנים אל הדלת, מפנה אליו את גבי וישבני. כולי רטובה ובוערת, תשוקה אדירה מציפה אותי. מתחת לחצאית שלי לא לבשתי תחתונים...וירכיי נמרחו בנוזל תשוקתי. ידי על הדלת, והוא בעזרת רגלו פיסק את רגלי והרים את החצאית למעלה ובבת אחת החדיר את הזין הגדול שלו לתוכי. רגלי רועדות ובקושי מצליחות להחזיק אותי יציבה. הוא מילא את כל כולי וגופי קיבל אותו בתענוג ובאנחות קולניות... הוא שלף אותו וסובב אותי אליו...הוא עם המכנסיים למטה והזין שלו עומד זקוף ורטוב כולו מהמיצים שלי...התכופפתי ומצצתי אותו, מלקקת כל טיפת נוזל שהייתה עליו. ופתאום...הפתעה...
מהדלת הפנימית יצא אדם....פינה את חדר השירותים בו הוא היה כל הזמן הזה...שמע בוודאי את קולות התענוג שלנו וחיכה לרגע הנכון כדי לצאת.
השעשוע התגבר על ההפתעה ועל המבוכה...ולאחר שיצא נכנסנו אל חדר השירותים הקטן ונעלנו את הדלת...בוערים עדיין ולא מסופקים. הוא התיישב על האסלה הסגורה והזין הגדול שלו הזמין אותי...התיישבתי עליו מחדירה אותו אל תוכי...וכך הוא זיין אותי דקות ארוכות, מקפיץ אותי עליו מעלה אותי לגבהים חדשים. חלפו דקות ארוכות..ורק דפיקה על הדלת הזכירה לנו את המקום בו אנחנו נמצאים...ואותך, שמחכה שם ליד השולחן... הוא יצא לפני, נשארתי עוד רגע להסדיר את נשימתי ואת שערי הפרוע. כשחזרתי ראיתי אותו בולע אותך בפראות נשיקותיו, חזיתי באהבה הגדולה שלכם אחד לשניה... ואחר כך, כשעמדנו שתינו בפינת הרחוב, לא יכולתי שלא לאהוב אותך, לא יכולתי שלא לרצות אותך. לגעת בך. לטעום. לנשק וללטף. להודות לך....לפנק אותך ולמחות את הכאב שאת חשה...להרגיש שאת עדיין רוצה אותי כמו שאני רוצה אותך....

bugbuster

New member
../images/Emo3.gifהיי הייי וורגעעעעעעע...

ישנם פורומים האוסרים על יותר מכתיבה אחת ביום, וכאן.. אתן מפציצות באחת אחרי שניה לשלישית???
עודדדדדדדד, עודדדדדדדדדדדד,
זה מדהים ממש.

חתוללבן

New member
שלחתן אותי להביא את האוטו

נשארתן שתיכן על המדרכה מחובקות מחורמנות מתשקות בתאווה אנשים איבדו את דרכם. נתקלו זה בזה או בעמודי החשמל. חזרתי לאסוף אותכן והפלגנו לתוך הלילה

למעלה