לך יקירי...

*g99

New member
לך יקירי...

מה אעשה בלעדייך? לא עברה חצי שעה,ואני מתגעגעת אליך... רוצה לשמוע את קולך,את נשימותך... מצו´געת עלייך כ"כ... g99,ממתינה לך גם פה.........

D*angelo

New member
המילים האלו

המילים האלו, שאיני יכול לומר, זה בוער בי מבפנים, אמרת לי, לא לריב עם הרגש, אך הרגש מעורב, יש פחד, יש חשש, מפחד להפגע, ויודע כי לא תפגעי בי, הכל ערבוביה, מה יהיה? אמרנו, הכי טוב שאפשר, ומה יהיה מחר? המילים האלו, שאיני יכול לומר, ואת יודעת כמה קשה לי, ואני יודע כמה את מבינה, ו... המילים האלו, שאיני יכול לומר, אבל יום אחד, אולי... (בטוח) D´angelo

*g99

New member
שנינו חוששנים מאותו דבר,

שנינו מרגישים אותו דבר... ושותקים... מה שבטוח ששנינו יודעים, אני שלך,ואתה שלי!!!! המילה הקשה... g99,שלך!

*g99

New member
אבל אתה יודע...

א נ י י ו ת ר ! מצ´געת, מצו´געת רק עלייך!!! g99,המצו´געת...

*g99

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

והא פועם חזק לצך ליבך... רוצה עכשיו חיבוק מימך... רק מימך.... g99,מצו´געת עליך!!!!!

*g99

New member
ואת המילים האלו,

שלא יכולת לומר, אמרת עכשיו... אז אני גם אני אגיד אותם, אני אוהבת אותך!!!!!! g99,האוהבת ...

D*angelo

New member
ואת

שמעת אותי אומר, שמעת אותי לא מפחד, את בלב שלי, לנצח, מאוהב בך כמו מצ´וגע, רוצה אותך איתי עכשיו, שתראי הכל בעיניים שלי... חברה שלי... D´angelo

*g99

New member
חבר שלי,

אני רואה, אני מרגישה, אני מבינה... אני מאוהבת בך... אתה איתי לנצח!!! רוצה אותך איתי, כאן ועכשיו!!! חוזרת לישון,כבקשתך.... חבר שלי, מצו´געת עליך.... g99...

D*angelo

New member
אני

מקנא בילדים, כל היום הם איתך, ואני? מצ´וגע, מצ´תגע אחרייך, מצפה לך כמו כל לילה... איך היו המים?

*g99

New member
אין לך מה לקנא...

כי הם מקנאים בך... כל היום שוחחתי כל "ה" ממרח השחר העולה שלי...
ואני מצו´געת יותר מכל עלייך!!! המים היו מענגים... עשיתי כבקשתך... ממממממממממ.... נהנת לי... g99,שמתענגת....

למעלה