לך , המלאך שאיתי ..

לך , המלאך שאיתי ..

לא עצמתי עין בלילה , חשבתי עליך .. הכמה דקות שדיברתי איתך , עד שאותה סוללה איימה להתנתק ... עשו את הלא יאומן .. הקול שלך כלכך מתקתק .. פשוט רציתי באותה השניה לחבק אותך , ככה סתם בלי סיבה ולשמוע אותך אומר לי .. בקול שלך .. "אני אוהב אותך ... " זה היה פשוט נפלא הלב שלי נמס , הדופק היה מהיר פרפרים בבטן , ממש כמו ביום בהיר וכ מה שאני רוצה זה להיות איתך , ושבילך כל מה שאני רוצה זה לעשות איתך אהבה עם גופך אבל זה מעבר להתניית אהבה זו אהבה שנכתבה במילים , זו אהבה שקרמה עור וגידים ומי באמת יודע מה טבעה של אותה אהבה אם היא תעבוד במבחן המציאות אם ולכשמתי נפגש . אבל , עד אז .. אתה בלב שלי .. עד אז .. אתה בנשמה שלי .. עד אז .. אתה בנפש שלי .. וכל מה שאני רוצה לומר לך . זה .. שאני אוהבת אותך , שאתה גורם לי לחייך אתה גורם לי להרגיש כמו נסיכה אתה גורם לי להרגיש מיוחדת במינה אתה גורם לי להרגיש את התשוקה .. תודה לך . באהבה

Raul*Duke

New member
נסיכה שלי

כל הלילה מתהפך על משכבי, לא ישן, רק מהרהר, והחיוך, החיוך לא יורד מפני, קולך המלטף עטף אותי, כיסה אותי כמו שמיכה חמה ביום קר, הלב פעם, רעם, פרפר, מנסה לשחזר בראש את שיחתנו שוב ושוב, והעיניים נעצמות, אך אני לא נרדם, אני ער, איתך, עם קולך האוהב, קול אהבתך צרוב בליבי, מי יודע מה ילד יום, אני רק יודע ש אני אוהב אותך עד תום... שבת קסומה שתהיה לך יקירה, נדבר בקרוב, ונמשיך לאהוב...

Raul*Duke

New member
אל תהיי עצובה

יקירתי האהובה, אל נא תהיי עצובה, לא חשבתי כי תפתיעי בבואך, לא חיכיתי, רע לי עכשיו כי איכזבתי אותך, עצוב לי כי נסיכתי רחוקה כל כך, האם את פה? האם יש לי עוד סיכוי? אך גם אם לא, דעי כי בליבך אני שבוי... אהיה פה בערך שעה, ואח"כ כנראה רק בערב... מתגעגע ואוהב

Raul*Duke

New member
../images/Emo23.gif

אהובתי, הלכתי. אוהב אותך, כנראה אהיה פה בערב בשעה הרגילה. מתגעגע.

Raul*Duke

New member
...... ../images/Emo7.gif

דווקא היום? דווקא אחרי לילה כה מדהים?? למה זה קורה לנו? אני מתגעגע... זה קורע אותי מבפנים, נאחז בזכרונות, קולך מהדהד בליבי, במוחי... רוצה לצעוק, שכל העולם ישמע, רוצה אותך לידי, בלעדייך...אני ריק, אשתדל להיות פה כמה שיותר...

Raul*Duke

New member
את פה?

אהובתי? האם את שומעת את זעקותי? רוצה אותך פה, שבי מולי, הסתכלי בעיניי, תראי כמה קשה לי בלעדייך, אני זקוק לך, כל היום אנחנו מפספסים אחד את השניה, בבקשה תהיי פה, המחשבות, המגע שלך, הכל, חסר לי...

לאן נעלמת לי ???

לאן נעלמת .. ? אני כותבת וכותבת .. ואתה לא עונה לי .. ? תחזור , אני מחכה לך .. בבקשה ..

למעלה