לך המבין

@tagel

New member
לך המבין

אני לא יודעת אם תדע הענקת לי יותר משתבין אי פעם לא חשוב לי אם תכעס כעס הוא רגש לכל דבר יש בך תעצומות נפש אדירות ימים שקטים מלווים בחיוך קורן ברשותך מתכונים שהמצאת לאהבות שתיקתך לעיתים משולה לליש רועם קטונתי אל מול תפארתך והודך נפלתי ברשתות הסבוכות של קסמך הנח לי לאהוב אותך בבכי חרישי גם אם תסתייג כעת ממני צר לי על כי אותך אכזבתי נרך עודו מאיר את נשמתי ידידותך רקמה משעולי חדווה כתבת את שמי באותיות של תקווה תגי

Silk

New member
משהו ישן משלי

כשהעולם מסתובב לו אינו נשאר במקום ואין דברים אחרים שנוטים לא להשתנות הכל סב סביב עצמו דבר אינו כמו שהיה הכל מסתובב הכל נעלם נצרי את הרגע, כי הוא לעולם לא ישוב על עצמו

blue love

New member
לך....

נגעת בי בשירייך ..נתת לי להיכנס לעולמך המיוחד... נתת לי להדליק אור בחדרך החשוך..ופתאום...האור כבה! לא אני כיביתי את האור...לא אני הכנסתי לגופך את השטן... אני הייתי שם כדי לעזור...לתת יד..להקשיב..לתת לך לפחד ביחד.. אך איכזבת..נתת לשטן לשלוט עלייך...לחדור לתוך גופך...אל נשמתך! האור בחדרך אומנם כבה...אך נר קטן עדין מאיר בפינת החדר... אם תיסללי את דרכך ..אל הנר הדולק...תראי אותי עדיין שם...מחכה לך... עוזר לך...לעזור לעצמך! המבין

עופרי-

New member
תגלייי

אולי גם אני אמצא לי מישהו כזה? מישהו שיש לו זמן אליי ורק אליי? מישהו שיעזור לי למצוא ולהבין הרבה דברים, בימים טרופים אלה? מישהו שיכריח אותי לקחת פסק זמן מהחיים ולדאוג לעצמי ואך ורק לעצמי? מישהו שיהיה סבלני מספיק כדי להבין את כל מה שעובר לי בראש? מישהו שיהיה מוכן לחכות לי גם בעשר בלילה ולשמוע את השטויות שלי? מישהו שיהיה ידיד אמת? ידידים יש לי והרבה, אבל אני מדברת על מישהו שיכול להתאים לי לתקופה של עכשיו.

למעלה