לך הבודד - פורום-מן

לך הבודד - פורום-מן

נגעת כל כך לליבי, בדידותך פגעה בנשמתי. לא מחכה ימים, מהר שולחת לך צרור מילים - מילות פיוט ופיתוי, מתאימות כרגע לעיתוי. אל נא לב....אל נא תמהר, תעצור לך בשביל ודרך... מלכה חושקת בך - רוצה לעצמה מלך. מצפה לאיש המיסתורין, שיפתיע אותה ללא יודעין, אולי בה קצת יתאהב, ובטוח תגרום לו הרבה להתרגש. דגיגון - התחום שלי לא במזלות, אבל אשמח ברשת אותך להעלות!!!

ForumMan

New member
לנימפה הנימפומנית !

בי נשבעתי, כי נשברתי - לא יכול עוד לחכות. אותך אויתי, בך חשקתי - ורוצה אותך לראות. ועכשיו כשאנו יחד, ליבי מפסיק לפעום - כי רואה אותך אני, ולא רק בחלום. מחכה, מצפה, ממתין ומה לא - רק להזמנתך החשובה לי מכל ! מאהבך בעתיד, המצפה לעבר ולהווה טובים איתך ( נאמר כמטפורה בעתיד ). יום טוב, ונשיקות רטובות מאוד.

הלב השבור, שפסק מלפעום.....מעניין!

כיצד זה לב שכבר נשבר, פתאום מפסיק לפעום כבר, והכל כי ראית לך איזושהי נימפה, נשענת על הקיר, מסמנת לך בכפפה, בוא , תיקרב אלי - הלום, אל תביט בי רק בחלום. ואתה בא אלי, קרב, רוצה בעתיד להיות לי מאהב....... ונחייה יחדיו באושר ובאושר, ונתרגל הרבה תרגילים...לכושר, והפעילות אותנו תביא, לכבוש ולכבוש את ה...שיא, עם או בלי נקודת ה- ג´י. שותה לחיינו
ולחיי עתידנו

ForumMan- ליבך פסק לפעום טוטאלית???

חשבתי כי ליבך פסק לפעום לרגע, אבל חוששת שהלכת לך בדרכי הטבע, רצית, אוית, חשקת, ולפתע......נעלמת! אוי, כל כך דואגת... אולי תשלח לי איגרת. טוב, אם באמת התעלפת, מרוב שחשקת, אם הינך זקוק להחיאה, אשמח לתת לך טיפול בהנאה, הנשמה מפה לפה,
שתחזיר לריאותיך את הנשימה...או שאולי תעצור... שתחזיר לליבך את הדופק,
דופק מהיר.........ממהר.........מתרגש. רק אותי תיידע, ומיד אבוא לסייע

ForumMan

New member
יודע אני כי...

זה כבר לא בפומבי. רק ניסיתי לראות אם אכן אוכל לזכות בשני מכתבים מדהימים בבת אחת. מצטער אם לרגע ציערתי אותך. ביי ולהשתמע, באמת.

ואת זה ידעת ????

הידעת שתצליח ותזכה ב-3 מכתבים מדהימים כמעט בבת אחת??? בטוחה שלא. ממש לא ציערת , אבל קצת הדאגת.... ומה שאתה יודע, אני עדיין לא יודעת.
ולילה טוב

ForumMan

New member
ערנית ?

אם הינך ערה בדקי בבקשה את הודעותיך הפרטיות ( צד שמאל בפס הכחול שלמעלה ). עני לי ובדחיפות כי כבר קשה עליי הפרידה מזיו מכתביך ולו לרגע. אני.

ערנית......ועוד איך

אבל שרות ההודעות נרדם, לא מעביר הודעות, מוחק אותן כתבתי לך הודעה אבל היא נעלמה מבלי שנשלחה

ForumMan

New member
מוזר הדבר.

התוכלי לשלוח לי אימייל על עצמך ? יעזור לי לפנטז ולקרוא בשמך .

למעלה