לך אפרת

fantom

New member
לך אפרת ../images/Emo47.gif

תודה לך על תקוותייך על תפילותייך אני בסדר בבית החולים מונשם בבלון חמצן אך מרגיש טוב ויש לי מצב רוח טוב עד כמה שאפשר אז הנה בדיחה להוכחה בעל ואישה יושבים מול הטלויזיה וצופים בערוץ האופנה. האישה אומרת לבעלה: "תפסיק להסתכל כבר על הדוגמניות האלו, יותר טוב שתסתכל איך אתה נראה". הבעל לאישתו: "איך אני נראה? תראי איך את נראית אחרי ששה ילדים!" אישה עונה: "תראו מי שמדבר?! אב לארבעה..."

אפרת.א

New member
חחחחחחחחח מתוקקקקקקקק שלייייייי

אני מתגלגלת מצחוקקקקקקקק ולא רק מהבדיחה שכרגיל נעימה ומצחיקה אלא מכך שאתה הוא זה המספר אותה !!! איזה כיף , איזה יופי לראות אותך כאן איתנו - חחחחחחחחח יוווווו אני כל כך מתרגשתתתתתתת - אין לך מושג כמה !!!!! כולנו קיווינו כולנו התפללנו , אני רואה שלפעמים זה עוזר:)) עכשיו עזוב הכל - תגיד, ככה , איך שאתה מונשם והכלללל - - - - האחיות שמסתובבות סביבך לפחות חתיכות?!? - מה שנקרא - אם כבר אז כבר
חמד שלי: אני כל כך שמחההההה - עשית לי את היום !!! פתחתי ת´מחשב בתקווה לראות אותך - והנה , תקוותי התגשמה......אז מה צריך עוד הבנ´אדם בשביל לחיות? אוףףףףףףףףףףף נרגעתי , איזו הקלה.... כשתרגע ותחלים, כשלא תהיה יותר תחת השגחת האנשים בלבן - תספר לנו מה עבר עליך - אני בטוחה שיש כל כך הרבה מה לספר... אגב, קוב סיפר לי שיש בעיתון מעריב כתבה ובה כתבו בדיוק את מה שכתבת לנו כאן - כתבו ש"בפורום של תפוז בחור הקורא לעצמו בשם פנטום תיעד את שראה", כתבו את מה שמוריה כתבה - וכו´ . לא ראיתי את הכתבה , אבל קוב הבטיח לי שישמור עליה עבורי - אסרוק אותה ואשלח לך באי סי קיו ... רגעעעעע - קובבבבבבב , אתה יכול "להקריא" לנו כאן מה כתבו:)) אני מכירה אותך אתה טוב במשימות קשות
חחחחחחח זה בשביל החנופה:)) דן יקר שלי - איזה כיף לראות אכן את הכתר המתנוסס ....כשלידו כתוב שמך..! החלמה מהירה - ותמיד, תמיד , תמיד שמצב הרוח שלך יהיה נפלא !!! שלך באהבה רבה - איריס

---@---

New member
לפנטום

אינך מכיר אותי, אבל ליבי מאושר לשמוע שאתה מרגיש טוב, מסתכל באופטימיות ומעריך את חברך. אני בטוחה שכרגע אינך מרגיש טוב במיוחד אבל....כיף לומר שכל חייך לפניך. אני אשמח לשמוע עוד הוכחות למצב רוחך הטוב!! החלמה מהירה, עוד בחורה

למעלה