לך...אחת שאוהבת 2

לך...אחת שאוהבת 2

קראתי על ה סמס שקיבלת לפני שבת... כבר אמרתי לך שאני איתך באותה סירה, ו...באמת את מצליחה לחיות את היום יום כמו שצריך???? כי אני לא מצליחה להפסיק לקוות... אני רציתי לפרק, אני רציתי לחיות פרק נוסף בחיים האלה שאין עליהם מועד ב, אני חושבת שאמא מאושרת היא אמא יותר טובה...הוא לא הסכים שנפרק... נשאר לי רק להנות מהפירורים..והם טעימים... יש לי הרבה רגעים של געגועים, יש מחיר להחלטה הזו לא לפרק משפחות. (למרות שיש מחיר לא קטן להחלטה כן לפרק. הה?) מוסרת לך דש.

עוד אחת שאוהבת...

הוא הציע בהתחלה שאפרק אני לא הסכמתי הציע בהמשך שוב אמרתי תבדוק אחרות ותחזור חזר ביקש שוב רציתי מאד אבל פחדתי פרוק אמר לפגוע בילדים.. הם קטנים.. פרוק אמר לפגוע בעוד כמה מעגלים סובבים.. במגזר שלי פרוק ופרק ב' עם אחר אומר לעבור למקום רחוק רחוק.. אומר פגיעה עתידית בילדים.. אז שוב אמרתי לא.. והוא נסע.. זה לא שאני לא רוצה אני הכי רוצה אבל עכשיו זה כנראה לא הזמן כן.. אני מקווה.. כן אני מנסה.. לא תמיד מצליחה.. אבל חייבת.. חייבת לחיות את היום יום.. ומאמינה שעוד נממש את האהבה.. מאמינה שיום יבוא ויגיע זמני לחיות את האושר שלי...
מתוקה.. הפירורים שלי זה הזכרונות זה החוויות זה הרגשות.. והידיעה שאני אהבתי נאהבתי ויכולה לאהוב זה הצידה שלוקחת לדרך... שנדע רק אהבה בריאות ואושר... אמן... ועוד משפט קטנטן - "לפעמים חלומות מתגשמים..." צריך רק להאמין... מגיע לנו טוב לא?
לילה טוב חמודה... דש בחזרה...

תודה..

וואי ...אם רק היה מציע לי הייתי הולכת אחריו. טוב אף סיפור לא דומה לאחר. מה שדומה זה לחיות את היומיום , משפחה ילדים עבודה, ולהתגעגע למישהו אחר...זה לא קל. הפרורים שלי...הם קצת יותר מזכרונות, כי אנחנו בקשר... דש לך. ולכל המבינים. ודש גם לך הלוחשלסוסות...מה שלומך??

../images/Emo9.gifתודה,מאוהב מעל הראש.

את קוראת פרורים לכמות הזמן המועטה שאתם ביחד או לכמות האהבה שהוא מרגיש כלפיך?נכון שהרצון הוא להיות ביחד ימים ושבועות,אבל כל דקה שאני איתה על ציר הזמן היא המון בשבילי,כאילו אכלתי עוגה שלמה.אפילו עכשיו,שמעתי אותה אז קמתי ,למרות שהיא כנראה עוד ישנה...

פרורים

אני קוראת פרורים לכמות הזמן המועטה ולמגוון הפעילויות המצומצם שאפשר לחוות... האהבה גדולה. לכן בימים שאני מצליחה לראות את חצי הכוס המלאה החיוך לא יורד לי מהפנים וכל הסביבה נהנית מזה. אבל יש לי גם ימים אחרים. דש לך, ויום טוב.

יערית 1

New member
../images/Emo24.gif

אכן מגיע לנו לחיות כפי שאנחנו אוהבים ואם אפשרי לעשות זאת. יפה שעה אחת קודם...החיים בורחים לנו מהר מכפי שאנחנו חושבים.
אני מבינה שסיטואציות החיים חזקות ממכם ומאחלת לכם שיגיע הרגע בו תוכלו להנות מאהבתכם.
מחבקת אותך. מבינה ללבך יותר מכפי שאת מתארת לעצמך..
שיהיה לך שבוע טוב מתוקה

טאKילה

New member
לא מבינה בפרוק...

גם את העופות מפרקים לי בקניה
אם טוב לך אז שיבושם לך לו לכם
תהנו מהרגעים שנקרו בדרכים אל האושר. בהצלחה

למעלה