לי28 יקירתי...

לי28 יקירתי...

רק אליך עוד לא כל כך התייחסתי בפורום הזה... אנחנו כל הזמן בטלפון למי יש זמן להתייחס אליך כאן... אבל חשוב להגיד לאנשים החשובים לנו שאוהבים אותם... אז לי יקירתי שלי, אהובתי שלי, כל כך אוהבת אותך... מחכה כבר ליום שבת אוהבת אותך המון המון המון ליהי

לי28

New member
ליהי שלי...

התקשרת אלי בבוקר..``תראי רשמתי ...ראית`` ואז ראינו ביחד.. קראנו במשותף האמת התרגשתי... כמה נחמד.. אמרת לי לא להגיב שאין פה צורך לתגובה אך טעות בידיך יקרתי שלי ולהלן תגובתי לנושא הכרות קצרה של שבת בבוקר - 3 משפחות - פגישה עיוורת - חוויה העברת זמן בלי להרגיש איך הזמןטס לו...שנולדה ידידות נפלאה - אוהבת אותך.. תודה על היחס למרות שבאמת לא ציפיתי לזה, הלא אהבתנו היא הדדית (אין זו אהבת נשים רגילה אך גם לא מעבר לזה חחחח, אהבה של חברות.... של כנות ונאמנות, אשת סוד אחת לרעותה). הלא מה הייתי עושה ללא היעוץ המיני הכתבתי שלך -כשרון מדהים (הלא רוחנית אנוכי...)חחחחחח נכון ליהי.. חשוב להגיד לאדם שאוהבים אותו אז זה שיודע ומרגיש לא צריך את החיזוק.. ואצלנו זה חזק מאתנו. ברכה אחת לי אליך.. בכל אשר תבחרי בכל אשר תחפצי...ליבי איתך תמיד אוהבת ... לי28

יפה שלי

השארת אותי דוממת נעתקו המילים מפי... וכמו שאת יודעת זה לא קורה לי הרבה... תודה תודה ושוב תודה לך שאת כמו שאת ליהי

למעלה