שרוני.. העולם ממשיך לצעוד קדימה
שרוני יקרתי.. תראי העולם ממשיך לצעוד קדימה, אנו סה``כ בני אדם, לעיתים בני אדם טועים ואז יש לסלוח להם על הטעות... אני סלחתי וגיליתי אדם עוד יותר יפה ועוד יותר טוב ממה שחשבתי שאני מכירה, קורה שאדם מועד, קורה שאדם עושה משהו ואחר כך מצטער עליו, הגדולה של אותו אחד הוא להגיד - סליחה טעיתי, אני קבלתי את הסליחה בזרועות פתוחות ואפילו אימצתי אותה קרוב לליבי. מצטערת אם התאכזבת אך אני לא אדם אשר נוטר טינה.. אני סולחת. מצטערת אם התאכזבת אך אני אדם שסולח.. שצריך. מצטערת אם התאכזבת אך זו אני...לא אשת מריבות לא אשת תככים, לא רוצה את זה ולא רוצה להיות ליד זה. שרון יקרתי אני בטוחה שכל מה שהוסיף ואומר לא ישנה את העובדות הקימות אך יקרתי תסתכלי קדימה אפשר גם אחרת, אז קרה, אז היה, אז יש לך את הלקחים שלך וגם לי יקרתי יש את הלקחים שלי אך החיים ממשיכים וחייבים להמשיך לזרום הלאה... ואם נעשה כזה סינון.. אז מה ישאר לנו??? אני יודעת יקרתי שלא חסר.. אך אסור לסגור דלת לא תמיד החלון נפתח כמו שהיית רוצה שהוא יפתח לך. בכל זאת עדין אוהבת אותך לי28 וסליחה עם המילים מבולבלות... כבר שלוש וחצי לפנות בוקר ואני צריכה לקום בשש... אוףףףףףףף שרוני עוד דבר לי אליך.... הניחי לכעס, הניחי לגאווה, כששום דבר לא כובל אותך אז את מתעלה מעבר לצער. העולם מצא תמיד, דרך להלל ודרך להאשים, כך זה היה וכך זה יהיה תמיד. לילה טוב לך יקירה וגם לשי...אוהבת לי28