לי נוף

אדומה*

New member
לי נוף

בקשר למה שכתבת לי על יולב בעמוד הקודם: אני מצטערת,אבל העובדות שאת מביאה פשוט לא נכונות.נקודה. אני לא אחזור שוב על כל מה שאמרתי. יש לך נטייה לא ממש להקשיב למה שאומרים לך. אני לא יודעת איך הגעת לעובדות האלה,אבל הן לא יכולות לשנות את האמת. את רוצה להמשיך בשלך? בבקשה.(לא הבנתי,אמרת שהפועל שילמה ליולב? מה??) רק משהו אחד-המעמד של מזרחי בפיב``א הוא ידוע לכולם. את מיד הרגשת צורך להתגונן בפני מה שאמרתי,אבל זאת למעשה הייתה מחמאה. לא אמרתי את זה כדי לפגוע בו. בקשר למכבי-את תמיד תטעני שהחוזה שנחתם הוא תמים לחלוטין.

gil_e

New member
ירושלים שלמו

בעד ההרשמה ליולב.. כמו כל הקבוצות.

leeno

New member
לא הבנת נכון...

טענתי שבגלל שהם שילמו יותר כסף.... אז פנו לכמה קבוצות והפועל שילמה יותר.

למרבה הבושה..

למרבה הבושה עוד לא הייתי באור יהודה כך שאני נוסע עם מספר חב`רה שהיו שם וינסו לכוון אותי..

אחי..

אין לך מושג כמה שניסיתי לברר את הכתובת לבדי ולא הצלחתי. הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שברבע לשבע אני נפגש עם כמה חב`רה ליד האיצטדיון והם יובילו אותי לאולם.

leeno

New member
את לא תגידי לי איזה נטיות יש לי!

א. ירושלים שילמו באבוע בואה... איך את חושבת בא הכסף ליול``ב?! אל תיהיה תמימה! ב.אוקיי זאת הייתה מחמאה אבל את רמזת שכתוצאה מהקשרים האלו יש למכבי יותר איך אני יגיד את זה.. פורטקציות או משהו כזה אז ממש לא! ואני חוזרת ואומרת,למה שהחוזרה לא יהיה תמים?! הרי הוא נחתם עם עוד 3 קבוצות אחרות פיב``א עשתה את זה רק כדיי שמכבי פנתנייקוב ואפס פילזן ישארו בליגה שלה ל3 שנים הבאות.

למעלה