לי, למשל, יש בוחן באזרחות מחר

YaLdoNet 4 EveR

New member
לי, למשל, יש בוחן באזרחות מחר

ואלוהים יודע שאין לי מושג איך לומדים לזה.. אגב שימו לב להארה שהייתה לי: ליאורה טוענת שאזרחות זה מקצוע חובה, כי על כל מתבגר לדעת את חובותיו וזכויותיו גם על מנת לדרוש אותן וגם כדי לבקר את הממשלה וכו'.. שמעתם כולכם את השיט הזה. השאלה היא.. האם זה לא קצת מסריח כשאזרחות זה מקצוע החובה הכי|סדגש מכשיל?! זתומרת.. וואלה יופי.. אני אדע את הזכויות שלי, אבל לא תהיה לי בגרות. קקה! לא מסתדר מה. אניווי, רציתי להגיד תודה רבה לכל מי שעזר למועצ"ת גם בטקסים וגם בהעברת הסדנאות.. עינת מאוד התרגשה וזה מאוד נדיר :)

הייי שיהיה בהצלחה

ואגב, ליאורה מורה גם שלי לאזרחות והיא לא יודעת מה היא אומרת לפעמים. ויש מצב שזה גם הפעם, למשל שמעי קטע: היום דיברנו על השמנה והרזיה בשעור, (אין לי מושג איך זה קשור..) אז היא אמרה שמי שרוצה\ צריך להשמין צריך לאכול המון המון המון... וזה ממש לא נכון, צריך להתסכל טוב טוב מה ניכנס לך לפה, גם את צריכה להשמין, ואם רוצים להשמין אז צריך גם לעשות כושר ואז יש שרירים, ושרירים הם אלה שיעלו את המשקללל בעעעעעעע

glebRa

New member
אחרי שיהיה לך רקע כלשהו בתחום

התזונה והספורט, תדברי. כתבת ערימה גדולה של שטויות. אין לי כוח להתחיל לתקן. בנוגע למקצוע עצמו... רק אני נהנה אצל עוזי?

maiii c

New member
בואנההה

אני שונאת את המקצוע הזה!! הוא אשכרה המקצוע הכי מכשיל שיש! שיהיה בהצלחה בבוחן בכל מקרה..
ואגב, היה אחלה טקס..חוץ מהקטע שרונן החליט להרוג אותנו ולתת נאום של שנה. אבל חוץ מזה היה ממש בסדר גמור..

YaLdoNet 4 EveR

New member
אנחנו עמדנו בנאום שלו. ../images/Emo7.gif

לאורך 4 טקסים שלמים.
בא לי לבכות כשאני חושבת על זה..

NiKi†a

New member
אשכרה

אני זוכרת שאמרתי לרותם שאתם ממש מסכנים כי אתם צריכים לעמוד ולשמוע את זה 6 פעמים :)

למעלה