לי יש שאלון!!!

סוקהלעך

New member
לי יש שאלון!!!

קולולולו ... זה משו שמטריד אותי מאז הקיצה לי שנתי..:) (ועוד כמה..) שם: גיל: מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח): איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? יש לכם סיוטים? על מה אתם חולמים בדרך כלל? יש לכם ספר לפירוש חלומות? שמעתם על פרויד? מה אתם חושבים על תאוריתו? למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! וזהו.. מקווה שעבר עליכם יום טוב ותחילת שבוע משעשע:) המשך לילה כיף ויום שלישי בריא

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:21 מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח):ראשון איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?חלמתי סיטו יש לכם סיוטים?כן על מה אתם חולמים בדרך כלל?לא זוכרת יש לכם ספר לפירוש חלומות?לא שמעתם על פרויד?כן מה אתם חושבים על תאוריתו?סבבה למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?!כי כבר צהרים

../images/Emo152.gifהחתיך

שם:ליל גיל:14 מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח):ארץ ישראל. איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?שאני מטפסת על קירות יש לכם סיוטים?כן על מה אתם חולמים בדרך כלל?על בית ספר יש לכם ספר לפירוש חלומות?כן שמעתם על פרויד?כן מה אתם חושבים על תאוריתו?מי חושב למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?!כי צהרים

Danielle b3

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo70.gif

שם: דניאל
מיקום בארץ: בת - חפר
אני בטוחה שאתם לא מכירים ...
איזה חלום מרתק חלמתם השבוע
לא חלמתי חלום מרתק...
יש לכם סיוטים
לא
למזלי... על מה אתם חולמים בדרך כלל
דברים מוזרים.. כל מיני פיות וגמדים..
ולפעמים גם על המשפחה והחברים הקרובים
יש לכם ספר לפירוש חלומות
לא
שמעתם על פרויד
מזה
מה אתם חושבים על תאוריתו
לא מכירה אותו... למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו
כי עכשיו רק 14:53
חח סתם...

koskos2

New member
עונה! (וזאת רעות החלפתי כינוי.. חח)

שם:רעות גיל:12 וחצי עוד חודשיים 13 מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח): גבעת זאב, ליד ירושלים במרכז איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? מרתק מרתק....... יש לכם סיוטים? בזמן האחרון לא על מה אתם חולמים בדרך כלל? דברים טובים יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא שמעתם על פרויד? לא מה אתם חושבים על תאוריתו? הא? למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! כי עוד 5 ד' שלוש אז למה שאלך לישון?

Billy4

New member
../images/Emo2.gifגבעת זאב?!

אולי אני מכירה אותך...?מה השם משפחה שלך?

koskos2

New member
מה השם שלך???

שלי זה לוי... רעות לוי.... יש אצלנו בחטיבה רעות לוי (אני) רעות כהן רעות בגלר ורעות מורלי! ועוד 8 רעותיות בביה"ס

עונה../images/Emo26.gif

שם: אלינה. גיל:14 אולמוסט מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח): עיר-הוד השרון
איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? שומדבר... יש לכם סיוטים?כע
על מה אתם חולמים בדרך כלל? מאיפה לי
יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא... שמעתם על פרויד?כע מה אתם חושבים על תאוריתו?מה הם היו
למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! ב-15:52 אנשים ערים...אתה יודע..
סתעעם

../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

שם: מיכל גיל: 13 מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח): תל אביב איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? משו על חברות שלי חחחח אתמול בלילה
יש לכם סיוטים? שהייתי קטנה היה לי
על מה אתם חולמים בדרך כלל? בדר"כ אני לא זוכרת מה חלמתי בלילה יש לכם ספר לפירוש חלומות? כןןן חחחח שמעתם על פרויד? לא
מה אתם חושבים על תאוריתו? ...... למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! הייתי ערה שכתבת תשאלון אבל לא הייתי על המחשב.. חוצמזה שתכף אני הולכת להשלים שעות שינה

מסטולית

New member
../images/Emo42.gif

שם: גיל גיל: 17 וחצי מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח): שומרון
איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? וואי משהו הזוי ביותר... היה שם דשא... יש לכם סיוטים? כמעט ולא על מה אתם חולמים בדרך כלל? על חברים, ועל מקומות מוזרים יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא שמעתם על פרויד? כן מה אתם חושבים על תאוריתו? משועמם למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! כי 4 בצהריים?

ח0חו0ית1

New member
עונה

שם:דנע גיל:15 מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח):ערד איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?לא חולמת אני שוחכת אותם תמיד
יש לכם סיוטים?חח אני לא זוכרת ת'חלומות שלי על מה אתם חולמים בדרך כלל?על סתם דברים טיפשיים יש לכם ספר לפירוש חלומות?לא, הלוואי שמעתם על פרויד?כה מה אתם חושבים על תאוריתו?מגניבות למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! כי עכשיו 5 וחצי בערב

English Muffin

New member
עונהה

קולולולו ... זה משו שמטריד אותי מאז הקיצה לי שנתי..:) (ועוד כמה..) שם:נגה גיל:17 וחצי מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח):ליד חיפה איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?שאני באיזה מסע לא כל כך זוכרת יש לכם סיוטים?בזמן האחרון לא אבל בעיקרון כן על מה אתם חולמים בדרך כלל?שאני נוסעת הרבה או שאנשים כולל אני בהריון יש לכם ספר לפירוש חלומות?לא לצערי שמעתם על פרויד?בטח גם למדתי עליו בפסיכולוגיה מה אתם חושבים על תאוריתו?מענינית אבל יש תאוריות שאני יותר מיחברת אליהם למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?!כי רק 17:00 עכשיו ?חחח וזהו.. מקווה שעבר עליכם יום טוב ותחילת שבוע משעשע:) המשך לילה כיף ויום שלישי בריא

pureK

New member
../images/Emo187.gif

שם: הירו יואי לשעבר גיל:20 מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח):עכו איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? מרתק לא אבל משהו על חברה לשעבר, זה היה פריקי יש לכם סיוטים? לפעמים על מה אתם חולמים בדרך כלל? לפעמים יש ימים עמוסים בעבודה אז קורה שאני חוזרת מאוחר הביתה וממשיכה כביכול לעבוד עם לקוחות בחלום , גד, זה כל כך דפוק יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא, אני מפרשת לפי אסוציאציות פרטיות שמעתם על פרויד? כן, הסוטה הזה.. מה אתם חושבים על תאוריתו? בדרך כלל רב התאוריות שלו היו סוטות (ועל זה הוא בטח היה אומר לי שאני בהכחשה), אבל על איזו מהן? יש לו כמה.. למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! כי עכשיו 6 וחצי בערב ולא נראה לי הגיוני ללכת לישון..

victoria777

New member
עונה

שם:ויקטוריה גיל:16 וחצי מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח):דרום חחח.טוב אשקלון איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?לא זוכרת את החלומות שלי השבוע יש לכם סיוטים?לעיתים ממש רחוקות.הפתרון-לראות סרט אימה לפני השינה(לי זה עוזר) על מה אתם חולמים בדרך כלל?כל מיני דברים הזויים ומופרכים יש לכם ספר לפירוש חלומות?לא שמעתם על פרויד?כן מה אתם חושבים על תאוריתו?ילדים לא חושקים בהורים שלהם.זה חולני. למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?!כי עכשיו רק תשע ורבע

NoFaRi1

New member
../images/Emo152.gif

שם: נופר גיל: 14 וחצי מיקום בארץ(עיר או יישוב או כפר..אלתכתבו לי "שומרון" או משו כזה חח): קבוץ בדרום =] איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? שהתנשקתי עם איזה מישו במחסן... P: יש לכם סיוטים? כבר מזמן לא היו על מה אתם חולמים בדרך כלל? על דברים שקשורים למחשבות שלי במשך היום =] יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא שמעתם על פרויד? לא מה אתם חושבים על תאוריתו? ^.^ למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! כי רק תשע וחצי..?

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

שם: הדר גיל: 14 מיקום בארץ: כוכב יאיר איזה חלום מרתק חלמתם השבוע? חלמתי שנמלים עולים עלי יש לכם סיוטים? היו על מה אתם חולמים בדרך כלל? כל פעם משהו אחר יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא שמעתם על פרויד? לא מה אתם חושבים על תאוריתו? לא שמענו עליו! למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו?!?! מממממ אולי כי עברנו את כיתה א'?...

חני 21

New member
יש לי תשובותתתת ../images/Emo6.gif

שם: חני גיל: 21 מיקום בארץ: ירושלים איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?: שזכיתי בלוטו יש לכם סיוטים? מידי פעם על מה אתם חולמים בדרך כלל? לא יודעת כל יום חלום אחר...... יש לכם ספר לפירוש חלומות? לא שמעתם על פרויד? כן מה חושבים על תיאורותו? לא מכירה אותה... למה לעזאזל אתם ערים עכשיו???????? כי ככה לא יודעת לא בא לי לישון עדיין...

../images/Emo121.gif

שם
אילנה
}
מיקום בארץ:
אשדוד
איזה חלום מרתק חלמתם השבוע
על איזה מישהי..
יש לכם סיוטים
כבר לא, כשהייתי יותר קטנה, כן
על מה אתם חולמים בדרך כלל
על אנשים, או דברים שאני רוצה.
יש לכם ספר לפירוש חלומות
|שמאל
!|
שמעתם על פרויד
לא
למה לעזאזאל אתם ערים עכשיו
בידיוק אני מתכוונת ללכת להשלים שעות שינה..

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifתשובות:

שם:קרן גיל:14 מיקום בארץ:בית שמש איזה חלום מרתק חלמתם השבוע?כל החלומות שלי מוזרים..בפעם האחרונה הייתי בליל כל הקדושים באיזשהי טירה ופתאום מישהו חטף אותי ובסוף התברר שזה ידיד שלי מהמציאות
יש לכם סיוטים?לא על מה אתם חולמים בדרך כלל?דברים מוזרים שלא יכולים חקרות במציאות יש לכם ספר לפירוש חלומות?לא שמעתם על פרויד?לא

למעלה