לי יש קרש... לי יש קרש של קריפ טוניקס ואני רוצה לקנות קרש חדש מה אתם מציאים לי?
R rolskate New member 21/3/02 #1 לי יש קרש... לי יש קרש של קריפ טוניקס ואני רוצה לקנות קרש חדש מה אתם מציאים לי?
B Bazooka Joe New member 21/3/02 #2 אני חושב.. שזה די ברור מה יציעו לך כאן אם תסתכל קצת על ההודעות הקודמות
R rolskate New member 21/3/02 #3 אבל תחשוב קצת... תחשוב קצת אני רוצה לעשות מן סקר שכזה מה הקרש הכי טוב ואז אני אקנה אותו
E Element 4 Life New member 21/3/02 #6 אני יודע!! זה מה שיש לי עכשיו והפופ פשוט לא נגמר לו יש לי אותו כבר 4 חודשים
D dargosh New member 21/3/02 #8 פופ זה... פופ זה כשנותנים מכה עם ה"זנב" של הסקייטבורד לפני ההולי וגם ככה קוראים ל"זנבות" של הקרש.
מ מה עוד New member 21/3/02 #9 מי אמר לך את הזיוניי שכל האלה אתה חושב שאתה יודע מה זה פופים אז אתה לא מי שיודע באמת מה זה שיכתוב ולא שטויות
מי אמר לך את הזיוניי שכל האלה אתה חושב שאתה יודע מה זה פופים אז אתה לא מי שיודע באמת מה זה שיכתוב ולא שטויות
U Ultra-Skater New member 21/3/02 #12 מזה אורנג´ ? מזה התמונה הזאת ? זה נראה כמו איזה פרסומת של אורנג´ או איזה מבצע חדש שלהם ... הריבוע הכתוםה הזה
מזה אורנג´ ? מזה התמונה הזאת ? זה נראה כמו איזה פרסומת של אורנג´ או איזה מבצע חדש שלהם ... הריבוע הכתוםה הזה