"לי יש יותר גדול"

"לי יש יותר גדול"

לאחר משא ומתן ממושך, אנו מקבלים את אחד ה-A380 הראשונים שמיוצרים ומשוחררים לחברות התעופה. המטוס נפלט מפס היצור רגע לפני עיצוב פנים, שייעשה בעתיד עצמאית על-ידי החברה במיטב היוקרה. המטוס הזה אמור להיות משולב ומעוצב בתצורת 1/2 מטען ו-1/2 נוסעי מחלקה ראשונה, שיהנו משירותים מעל ומעבר לנורמות, שביניהם ג'קוזי, בר-מסעדה, תאים אישיים עם מערכת בידור אישית, ולמעשה, כל מה שכנפי הדמיון מסוגלים לקחת אתכם אליו. הנוסעים "יסופקו" בשילוב קודשיירים של מספר חברות. בטיסה זו, מפרנקפורט אל הארץ, אני במושב ימין, בכיסא שמאל מדריך טייס על ה-A380 יחד עם צוות הדרכה ותחזוקה בקבינה הזמנית, צוות שבא במיוחד לארץ לקורס הסבה לכ-10 טייסים, שבעבר טסו עבור E-Air ב-744 (רגע לפני שאלה נמכרו עקב המשבר בחברה שלימים יהפוך את E-Air לחברת טיסות יוקרה בלבד, על-פני חברה מסחרית "סטנדרטית"), כך שמעתה יטוסו על הענק המפלצתי והאלגנטי הזה. תמונה ראשונה, בחנייה בפרנקפורט, לצד 744 אוסטרלי. ניתן להבחין כבר כאן בהבדל הגדלים, ובשינוי אמות המידה בתעופה.

המראה

במשקל כולל באזור ה-320 טון, ה-A380 ממריא באלגנטיות ולאחר ריצה קצרה יחסית. הוא עתיד להמריא במשקלים גבוהים הרבה יותר, של כ-550 טון, דרך קבע.

כנראה שהצלם,

פשוט היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. ולמה אני פאסימי? מחשבה של מספר שניות קדימה לא מבטיחה עתיד רפואי מזהיר לספוטר הנועז.

tcu6

New member
אל תדאג- המצלמה אוטומטית, מונחת על הקרקע

והצלם התמקם במקום מבטחים. תמונה מצוינת יצאה לו (לך).

קצת יותר נמוך,

בתהליכי התיישרות ויזואלית סופית על המסלול, תוך עזיבת רדיאל 112.

נגיעה יפהפיה,

והפעם השארנו את מסלול 12 נטול סדקים. המטוס הוסע לטרמינל הישן, משם יצאו טיסות ההדרכה העתידות לבוא (תחום ההדרכה בסימולטורים עדיין אינו מפותח דיו עבור המטוס, הועדפה הדרכה על הדבר האמיתי), ושם יבוצעו ברגעי הנחת מהקורס עבודות שיפוץ הפנים והחוץ שלו, להסבה לתצורתו הסופית האמורה. תודה שטסתם על כנפי הדמיון.

שאלות

אחלה סיפור עם אחלה תמונות! עכשיו למספר שאלות... קודם כל, פרטים על המחשב, מערכת הפעלה, כרטיס מסך, גרסאת סימולטור וסקינרי וכו'... בגישה ויזואלית במטוסים גדולים שכאלה, כשאתה במושב השמאלי, בכדי להגיע ליישור מקסימלי עם המסלול, צריכים להיות מימין לאמצע? בד"כ מה שקורה לי, בגישות ויזואליות, זה צורך לבצע תיקונים בגלישה הסופית, (מה שלא קורה בנחיתה אוטומטית)... ומתי כבר הם יוציאו מטוסים ל-FSX ? (למרות שעל זה אתה לא יכול לענות)

תשובות.

Pentium 4 2.4Ghz 1.25 GB RAM RADEON 9600 Windows XP FS9.0 סינרי תל-אביב פוטוריל ובן-גוריון פוטוריל. קודם כל, לא להתבלבל, הגישה היא גישת מכשירים, גישת VOR/DME. באיזשהו שלב, כאשר יש קשר עין עם המסלול, מתיישרים עצמאית (ה-VOR והרדיאל אינו מיושר עם צי המסלול). השיטה שאני מכיר היא מציאת נקודת יחוס. התייצב על המסלול, בכיוון הנכון ובזוית גלישה נכונה. לאחר שעשית את זה, תמצא נקודת יחוס, מהקוקפיט, ושמור את מפתן המסלול באותו מקום ביחד לאותה נקודה. וכמובן, התשובה הכי מעצבן - תרגול. בהצלחה.

master drums

New member
כל הכבוד תמונות מעולות

למרות שאני די בטוח שהיו מביאים לך את מסלול 26 בגלל הגודל וה-ILS שבימוש לעומת 12,אני שמח לראות גישת VOR ל-12 אהבתי מאוד את הסט תמונות מעולות!

...

אני מניח שהיו שואלים אותי אם אני מסוגל לנחות על 12 למען זרימה תקינה, ואם לא כנראה היו שולחים אותי ל-26. בכל מקרה, כרגיל מטעמי בטחון, אם תנאי מזג האוויר אינם דורשים ILS, לא ישלחו ל-ILS 26, מקסימום RNAV. בכל מקרה, אין שום דבר רע ב-VORDME, למעשה הוא הנפוץ כאשר ה-ILS אינו שמיש ל-12.

אבירן171

New member
מר. חריט, דמיון מפותח אני רואה אהה...

רק לא הבנתי איך הגיע הספוטר למקום בתמונה שאחרי ההמראה..... כנראה היום הוא באבו כביר... בכל מקרה, תמשיך כך!! מחכה לעוד טיסות עם הA380... אגב, מישהו יודע אם הוציאו גירסה של הA380F לסימולטור? (הכוונה היא לגירסאת הכבודה..) בברכה, אבירן..

למעלה