לי זה לא יקרה...........

סלעית 44

New member
לי זה לא יקרה...........

כן, בהחלטה נחושה וברורה, לי זה לא יקרה... ובכן זה קרה! ליבי נכנע לאהבה לאהבה אשר אינה ניתנת למימוש. ומתוך יסורים שלחתיו לדרכו ופה מתייסרת מגעגועים אליו. כואב לי.

*יערית

New member
לי זה לא יקרה....

אך הזמן מרפא,רק מתוך ידיעה שזו אהבה שלא תמומש..צריך לתת לנפש להשתחרר מזה,ולתת לעצמך צ'אנס למצוא אהבה שאכן תמומש לשני הכיוונים. נכון שמתגעגעים..אך עם הזמן הכאב מתכהה, עם הזמן..זה מטשתש....דיברו כאן על סיכון..לקחת סיכון לעצמך ושיחררת אותו..ועכשיו יש לשאת את הכאב והגעגוע, אבל יש להשאר ריאלים שזה אמור היה להיות כך גם אם את לא היית מקבלת את ההחלטה! בהצלחה

רות 2

New member
ניצחון ההגיון על הרגש....

טוב או לא טוב?...נכון או לא נכון....???!!! ואללה לעיתים קרובות נכון!

*יערית

New member
אין טוב ולא טוב...

יש נכון לעשות..או לא נכון לעשות! כך או כך כואב להשאר במערכת חד צדדית, ו"לשחרר" אדם ממערכת כזו גם לכשעצמו תהליך פרידה כואב...אך הנפש משוחררת, או יותר נכון משתחררת לאיטה..אם מכניסים את הראש לפרופורציות הנכונות..כך גם הגוף יגיב. לעיתים קרובות נכון ביותר לנצח את הרגש!{מומלץ }

ophra

New member
הזמן יעשה את שלו....

זה בטוח זה תמיד נכון הזמן עובר והכאב מתקהה השאלה היא מה את תעשי עם הזמן הזה שיעבור? אנחנו לא יודעים שום דבר על הרקע אבל..... מכל דבר שקורה בחיים לומדים כל התרחשות מקדמת אותנו לנקודה חדשה והיתרון בכל סיטואציה היא היכולת שלנו ללמוד ממנה בעיקר על עצמינו אני אישית מאמינה שכאבים עוברים באמת אם מוציאים החוצה את כל המוגלה והאיכס ולא נותנים לצלקת להגליד מעל הדלקת הבוערת.... עפ

זה קרה ... זה יקרה...

מִזמן כבר למדתי בחיי שלומר "לי זה לא יקרה" מזַמֶן את ההפך בדיוק מה שלנו יש כאן להציע לך סלעית זה מקום לשתף כתף תומכת וחיבוק ברוכה הבאה

למעלה