לי ולא.....

r e d head

New member
לי ולא.....

אולי אני חוזרת על עצמי אני קצת מרחמת עליו אני כבר לא יכולה להיות בשבילו כשהוא צריך אין לי יותר אנרגיות בשביל לתת לו אני רוצה לעצמי הרבה יותר ואני מוכנה להתמודד עם הפחד והוא לא יכול להיות יותר תחילת הסוף הייתה מההבנה הזאת ואתמול התהליך הסתיים ההבהוב הזה שפעם היה מקפיץ אותי ההבהוב הזה שליווה אותי הרבה מאוד חודשים שהתל בי עד שהבנתי את הכללים של המשחק ההבהוב הזה הופיע שוב אתמול בלילה ואני הייתי עסוקה אני מבקשת שתקבל את זה כך ולא תעשה כלום לא כמו פעם. אני עם הפנים קדימה, יותר מתמיד רוצה להצליח עם אחר. מילים סתומות...נכתבו בשבילי....כי אני רוצה לקרא את זה שוב ושוב ולהיות בטוחה. אם תשאלו למה אני מרחמת, הרי הוא אף פעם לא התחשב ברגשות שלי. בגלל הדרך בא איש חכם מתנהל מבחינה רגשית. וזה קשה...אחרי מחשבה ועוד מחשבה....שלח

maof

New member
אדמו היקרה.........

אני חושב שניצלת שהעסק ניגמר !!!!!!! הוא חוזר ושואל מה נישמע ואת מרגישה שוב????? הוא אומר שהכל אפשרי ומבטיח לשנות ולתקן...... רק תגידי לו כן...והאור יכבה ושוב הוא יברח..... וישכח את מה שהוא אמר......... יש דברים ללא תשובות..... יש דברים שזה גורלם יש דברים שלעולם לא יסתדרו...... כי זאת את ....וזאת דרכך.....וקווים מקבילים לעולם לא יפגשו... מעוף

ophra

New member
לפעמים פשוט צריך לכתוב

מכירה את מאד טוב על בשרי...
כמעט תמיד מרגישה צורך לכתוב כדי לשפוך כדי להתרוקן כדי לעשות "סדר בבלגן" שבראש... כדי לראות את המילים והמשפטים כתובים שחור על גבי מסך ולקרוא אותם שוב ושוב ולזכור שהם באו ממני ממקום אמיתי שכך הרגשתי ברגע שכתבתי וגם אם יום או שבוע או חודש אני מרגישה אחרת זה עדיין "צילום" מדויק של מציאות כפי שהייתה באותו זמן... וזה עוזר גם בפרספקטיבה של זמן לאחור... וגם את הרחמים אני מכירה...
והם בכלל לא קשורים להתחשבות או חוסר-התחשבות של הצד השני הרחמים באים מתוך (כמו שאמרת בעצמך) מקום חכם אצלך שמבין מהיכן מגיעה ההתנהגות שלו (או חוסר ההתנהגות שלו
) שכל כך קשה להתמודד איתה שאין לך יותר אנרגיות כדי להתמודד איתך ועם ההבנה הזו באים הרחמים כשמתעורר בי, מדי פעם, הרגש הזה אני מרגישה רע נורא...
זה אחד הרגשות הפחות-אהובים עלי... (אם להתבטא בלשון המעטה
) אבל נותנת גם לו מקום, לרגש הזה מאפשרת לו להתקיים כדי שימצה את עצמו ויעזוב אותי הלאה ל"מרחם" הבא... עד שיגיע ה"מרוחם" הבא.... עפ
(ממציאה הטיות חדשות של מילים כשאין ברירה)

ophra

New member
וואוו בנות.... ../images/Emo9.gif

מילא הסמקות...
אבל זהירות.... שלא-יעלה-לי-הש__-לראש....
תודה יקירות!!!! עפ
(נכון שתמיד נעים להיות מורעפת במחמאות ואהבה...?)

למעלה