לי"ב האהובים שלי

קדי

New member
לי"ב האהובים שלי

י"ב ..... נו שכחתם שיש לכם מבצע אוטובוס לבצע??? תראו יש לי רעיון אתם יכולים לא לקבל אותו ואתם יכולים שכן .... אז ככה - את האוטובוס החביב שקיבלנו נתרום לתנועה...משמע בזמן טיול חנוכה יש את המפגש בניצנה אפשר להשתמש באוטובוס הזה שהוא יסיע אותנו... אני יודעת שחלק יגידו שזה לצאת מידי חובה אבל תחשבו על זה בתור אופציה כי לבנתיים שום דבר לא זז!!!!

RMXXX

New member
דבר ראשון דברים כן זזים...

כבר קבענו מפגש שני של כולם בתנועה, ששם כל מועצה תציג את מה שהיא עבדה עליו. ב2.1.04 ב10 בבוקר... ההצעה שלך מפתה, אבל זה נוגד לגמרה את כל עניין התרומה לאחרים שדיברנו עליו, ומה קורה לגבי י'בניקים שהיו ביוסי יפה ולא יהיו בטיול חנוכה? או י'בניקים שבכלל לא רוצים לסוע לסמינר? קצת בעייתי....

מ ו ר ע ל

New member
ובנוסף!

טיול חנוכה מגביל באופן מלא לכנס ניצנה ככה שמי שיירצה לנסוע לניצנה ייאלץ לוותר יום מחנוכה! לא יעלה על הדעת...!!!

kedeman

New member
לפי מה שהבנתי זה יותר מזה

השטח של הטיול לא נגיש למכוניות רגילות (4X4 או טלטוליות יכולים להגיע) ולכן לא מוציאים אותנו בכלל לניצנה

מ ו ר ע ל

New member
לא חשבתי על זה אבל אתה צודק...

זה פשוט טיול שמהחניון הראשון עד לספיר הוא לא נגיש לדרך נורמאלית אז האפשרות נפסלת גם אם נרצה וגם אם לא...

fresh mishmesh

New member
אז איך יעבירו לנו את הציוד ממקום

למקום?... הטיול הזה מתחיל להדאיג אותי...

S a l i t

New member
שקד את טועה לדעתי

אני חושבת שבגלל מה שעומר ושי אמרו אז לא כדאי לנצל תאוטובוס בטיול חנוכה וחוצמזה במידה ומישהו שהיה ביוסי יפה לא רוצה לבוא לכנס ניצנה?

מ ו ר ע ל

New member
בקשר למי שהיה או לא היה ביוסי יפה

היא דיברה על הקטע של לתרום את האוטובוס לתנועה משמע להוריד אותו מ"הנאת" הי"בניקים ולתת אותו לרשות התנועה...

fresh mishmesh

New member
ונראה לי שסלעית התכוונה,

שבתור אחת שגם זכתה באוטובוס הזה, היא גם תרצה להשתמש בו... לתרום אותו לתנועה להסעה לכנס ניצנה זה באמת לא לעניין, גם מהסיבות של הנגישות של כלי רכב למקומות הטיול, וגם בגלל הקטע שהכנס הזה לא ממש תואם לכולם... לא כל מי שהיה ביוסי יפה רוצה להגיע לכנס הזה, ולחילופין- לא כל מי שרוצה להגיע לכנס הזה היה ביוסי יפה

קדי

New member
לא ידעתי

מצטערת אבל חלק מהדבריםשנכתבו פה לא ידעתי אז אני מצטערת.... על כל מקרה אני לא ידעתי שנפגשים ב-24 אז כדאי לפרסם את זה יותר כי אני בצוות ה"מקשר" וששאלתי מה קורה אף אחד לא חזר אלי אז כדאי שכן יחזרו וכן יודיעו מה קורה.....!

מ ו ר ע ל

New member
זה בסדר לא האשמנו אותך לרגע:)

אגב יש לי הצעה קצת יותר פרקטית במקום להקפיץ את כולם לת"א מומלץ למנות ראש צוות ושתהיה פגישת ראשי צוותים זה יהיה יותר יעיל גם כי זה לא יהיה המוני וזה גם יחסוך מהרבה אנשים לבוא סתם לת"א מה דעתכם?

קשתונה

New member
עומר...הערב החברתי מוכן?

בתור אחת מהצוות...חשבתי אולי כדאי להיות שותפה

מ ו ר ע ל

New member
קשת

אני ועמק יזרעאל זה בערך כמו את ועמק יזרעאל אני לומד עם עצמי לא רואה אותם יום יום ולא שומר עם אף אחד על קשר אני יודע בדיוק כמוך ואין לי זמן בתכלס להתעסק עם זה כי יש לי המון אבל המון על הראש בהדרכה פה בבית... אם ייקראו לי לפגישה להכנה למשהו אני יבוא לא ייקראו אני לא יחפש כי אין לי ראש לזה... אני יודע בדיוק כמוך דברי עם גל הוא נראה לי בעניינים

kedeman

New member
בשביל זה צריך את הפגישה

אינ מצטער לומר שבפגישה הקודמת לא היינו יעילים לחלוטים קבענו מה אנחנו רוצים לעשות אבל לא קבענו ראשי צוותים אנשים שירכזו את המידע אצלם ויעבירו אותו לצוות קשר ועוד דבר אנחנו חייבים לקבוע לנו תאריך יעד! אם אנחנו לא אומרים מתי אז אנחנו נמשיך לא לעשות כלום

מ ו ר ע ל

New member
אבל לא צריך שכולם יבואו!

זה סתם יהיה! יש צוותים אתה בתור צוות מרכז תהיה בקשר עם אחד מכל צוות שאתה יודע שהוא בצוות מסויים תבקש ממנו להיות אחראי לארגן ולרכז את העניין של הצוות שלו ושרק הוא יבוא וייפגש עם הצוות המרכזי אתה עדי ושקד נכון? ועם אריק זה יהיה הכי טוב והכי יעיל צוותים קטנים וצוות קטן עם נציגים

RMXXX

New member
לגבי הפרסום

אני הולך להוציא השבוע מכתבים לכולם, או לפחות לכל מי שיש לי תכתובת שלו. ונפרסם את זה טוב. לגבי הערב חברתי שלנו, אז יש כבר רעיון מרכזי והא דיי בנוי, צריך לשפר ולהוסיף כמה דברים ולהכין את כל הציוד הנלווה. לגבי החלוקה לצוותים, לדעתי יהיה פחות יעיל בשלב זה מכיוון שצריך שכולם יבינו מה התפקיד שלהם ומה הם צריכים לעשות, לכן טוב שכולם באים, ואפשר אחר כך לחלק את זה באמת לראשי צוותים שהם יהיו צוות אחד שיסיים את כל ההכנות...

למעלה