לי אין התלבטות ...

לי אין התלבטות ...

כחבר מרכז המפלגה אין לי התלבטות במי לבחור .. אבחר מפלגת העבודה ! קראתי מספר תגובות בתקשורות השונות למה כן, מדוע לא להצביע עבור מפלגת העבודה . רוצה להבהיר , אינני שבע רצון מההליכים הקיימים במפלגה . החתרנות הבלתי נילאת איננה כנראה פתגם שאפשר לשייכו לאדם אחד . החתרנות הבלתי נילאת שייכת למרבית האסקולה הפוליטית לדאבוני ולצערי . מה קורה לנו ? איפה הפירגון ? איפה החוסנים שלנו ? מדוע אי אפשר להתאפק בתגובות שכל ילד או בר דעת מבין שאין בהם מהתועלת , ההיפך הוא הנכון . מדוע להשחיז סכינים ולחכך כפות ידיים בהנאה לפני יום הבוחר ? מדוע לחכות לקריסת המועמד ? - מצנע . מדוע לא להטות כתף , לדחוף על מנת להגיע למכסימום תוצאה חיובית ? חברים , קראתי את קריאתו של ח"כ וייצמן שירי , התביישתי שכאלה הם מובילי המפלגה ! אתמול קרא האיש לפרס חתרן בלתי נילאה ! היום הוא קורא לו לקחת מושכות ? להחליף את מצנע . תתבייש לך שירי ! המפלגה מעניינת אותך ? הצחקת אותי ! המקום , הכסא שלך מדאיג אותך ! שאולי לא תכלל ברשימת הנבחרים לכנסת הבאה . דע לך במידה והיית רץ ברשימה ארצית לא היית נכלל ברשימה , בדוק ! בכלל כעסי אינו מופנה לוויצמן שירי בלבד. לדאבוני הוא לא היחיד המחכה למפולת , ישנם עוד חברים המחכים בפינה , מזה חיים הפוליטיקאים . דם ועוד דם . באחד מהתגובות שקיבלתי בימים האחרונים מאנשים איכפתיים שאינם קשורים לנבחי הפוליטיקה ניכתב : אני מסתכל על מפת הדור הצעיר של הפוליטיקה ולא מאמין , אלה האנשים שיובילו את המדינה מחר ? תשובתי שלפוליטיקה לא יכנסו אנשים בעלי רקע ומשקל סגולי ומיוחד , שהרי מדוע להם להכניס ראש בריא למיטה חולה ? תקנו אותי עם אני טועה . יום נעים , יהונתן .

yoavl1

New member
מסכים על כל מילה../images/Emo45.gif

וייצמן שירי, היה זה שקרא לפרס לרדת מהרעיון של התמודדות מול ברק לפני שנתיים, ואף הגדיל ואמר שפרס "ישלם על הבוגדנות שלו", והנה...שנתיים חלפו ושירי ממנה עצמו לראש מחנה פרס, לאחר שהתברר כי מקומו של שירי בכנסת אינו מובטח כנראה.... אידיאליסט אמיתי. ובואו לא נשכח, ששירי כבר הודיע על פרישה, ואילו מצנע היה זה שביקש ממנו לחזור (למה, מצנע,למה??? הנה טעות אחת שלך...ורצינית) ושירי נעתר לבקשת היו"ר וחזר. ועכשיו? מצנע אשם! שירי העסקן, מזכיר לי חבר מרכז ליכוד, וזו לא מחמאה למי שלא מבין. יואב

יואב לצערי

אלה חוקי הפוליטיקה חוקים בלתי ניסבלים כנראה המשחק הפוליטי לא סתם אינו מתאים לכלל הציבור אלא לקבוצה מסויימת .

מסכימה לכל מילה ../images/Emo140.gif

אני מזדהה עם כל מילה שלך , אכן דרכם של פוליטיקאים הפכפכה , היום הם בצד המתרס הזה מחר הם מעבר השני . ויצמן שירי לא המציא את כללי המשחק המכוערים כמוהו ישנם עוד רבים אחרים . בושה וחרפה שלא מניחים למצנע בושה וחרפה שלא נרתמים לעזור לאיש ולמפלגה . כנראה יהונתן שיש כללי משחק שלא מתאימים לאנשים כמוך ולאנשים רבים אחרים מהאוכלוסיה . לילה טוב , יעלה

אכן בושה יעלה !

אני תוהה כבר כמה שבועות היכן למשל אחראי ההסברה של המפלגה ? אתם יודעים מי הוא בכלל ? כן חיים רמון , שותק כדג במקום להשמע בכל מקום . חכו , חכו את החשבון נסגור אתכם לאחר הבחירות ...

למעלה