לישון....

elley

New member
לישון....

אז הרחוב שלי הוא אתר בניה. קצת יותר משלוש וחצי שנים שאני גרה בדירה שלי, וכל הזמן בונים. שקט היה רק בחצי השנה הראשונה. אחרי זה בנו מבנה נוסף לבית הספר שמאחורי הפינה, ושהגישה אל המגרש עליו בנו היא מתחת לחלון שלי בערך. שנתיים וחצי פלוס, רצוף. ואז זה נגמר (או לפחות, הבניה "הגדולה" נגמרה, עכשיו זה רק השאריות) אבל אז פתחו את הרחוב עצמו כדי להניח תשתיות. אז כבר כמה שבועות שחופרים לי במוח, ובקולי קולות. לא כל כך הייתי מתלוננת אלמלא שעות העבודה המטרפות שלהם. שש וחצי - שבע בבוקר מתחילים עם הציוד ההנדסי הכבד. שש וחצי בלפנות פאקינג בוקר!!! בהתחשב בעובדה שאני ציפור לילה ורק הולכת לישון לא הרבה לפני זה (כלומר, הולכת לישון הרבה לפני זה, אבל לא ממש נרדמת
) השינה שלי סובלת קשות. ולא רק השינה. אני קמה בבוקר עם גוף בסטרס. ויותר עייפה ממה שהלכתי לישון. ומעוכה לגמרי.

אני כל כך רוצה לישון, זה לא יאומן...

ניסיתי אטמי אזניים. זה עובד רק חלקית. לא יהיה מנוס מלקחת את עצמי למקום אחר לכמה ימים. רצוי מחוץ לעיר. מישהו מכיר אי טוב? לא חייבת מים זורמים או חשמל. רק שקט...

איך אצלכם? שקט? רעש? ישנים טוב? ציפורי לילה?

שינה נעימה וחלומות פז...

elley

New member
אה כן

והם עובדים רק עד עשר וחצי. בעשר וחצי נהיה שקט. אבל אז כבר התעוררתי וקמתי ואני בעצבים עם גוף תפוס. לחזור לישון כבר לא אופציה.
אוף

bluewolfski

New member
עד 10 וחצי בבוקר??? מזה,הזוי?

מסכנה.. אין הרגשה יותר מתסכלת מחוסר יכולת לישון!

לפני חודשיים עברו לי פילים תחת החלון

לא באמת, אבל זה מה שחשבתי כשהתעוררתי
קטע הזוי - כל הרחוב מלא שלטים שמודיעים שהקרקס הגיע לעיר, 6 וחצי בבוקר אני קמה לקול תרועות - ממש כמו פיל מחצצר

משפשפת עיניים, מקשיבה שוב - וכן
פיל מחצצר לי מתחת לחלון
קמה כולי בהתרגשות מהמיטה, העפתי כמה כריות על הדרך וכוס זכוכית מהלילה - בסוף הגעתי לחלון כמ ילדה קטנה מתרגשת ומחוייכת - הרמתי תריס, הסטתי וילון ו.....
משאית זבל חורקת במיוחד... כל פעם שהרימה פח באוויר הציר של המשאית חרק קשות

כמו פודל עם הזנב בין הרגליים חזרתי למיטה ולא הצלחתי שוב להירדם (רק מהפאדיחה)

elley

New member
איזה עצבים!

המשאיות האלה זה משהו. אבל אליהן כבר התרגלתי

MayFebruar

New member
אחד הדברים הטובים והשווים

בלהיות חצי חרשת זה שאני לא שומעת כלום כשאני ישנה. לכן רעש זה הדבר האחרון שיכול להרוס לי שינה.

לנו היתה תקופה ארוכה שהשכנים משני הצדדים (גרים בדירת סנדביץ') שיפצו באותו זמן. זה היה סיוט! נראה לי שהם השתמשו במקדחות לקידוחי נפט, ובפטיש של טור. יום אחד כ"כ התעצבנתי שלקחתי שני מכסי סירים והכיתי בהם כמו במצלתיים אחרי שהם דפקו וקדחו.
(זה עזר ונתן לי שעה של שקט.)

אולי יש לך חברים שנוסעים לטייל ואת יכולה לשמור על הדירה שלהם? אולי אפילו לבקש מחברים שיש להם מקום לבוא לישון אצלהם רק לסופ"ש\לילה אחד? (אני לא הייתי מסרבת לבקשה כזאת אם היה לי חדר נוסף\אורחים.)
אני מקווה שלא בונים בסופ"ש ותוכלי לישון סוף כל סוף

elley

New member

אז כנראה שיש פלוסים גם למומים

בסופ"ש שקט, תודה לאל. אתמול יצאתי בצהריים לעזור לחברה במשהו. חזרתי בשש וחצי בערב, שמתי אטמים באזניים ונפלתי מתה. מה שכן, ישנתי מעולה. הבוקר אני הרבה יותר טוב

MayFebruar

New member
בטח שיש

ועוד יש הרבה. אנשים תמיד מתפלאים שאני מתמקדת רק בצדדים הטובים, כאילו שלבכות על מר גורלי יעזור או ישנה משהו

שמחה לקרא שישנת מצויין! את בטח מרגישה כמו בנאדם חדש

elley

New member
לחלוטין

ומסכימה איתך לגבי ההתמקדות בצדדים הטובים

את מוזמנת אלינו

הסלון התפנה מההורים של בעלי אבל גם אצלנו אין ככ שקט. הסלון לצערי פונה לרחוב ושומעים הרבה רעש. מחדר השינה שומעים לרוב את כל המנגנים עד אמצע הלילה במאואר פארק. תנסי אטמי אוזניים של וקס, זה עוזר.
מקווה שייגמר בקרוב!

elley

New member
תודה

אכן, אטמים זה ה-דבר! מי שהמציא אותם, מגיע לו כל סנט מהתמלוגים!

למעלה