לישון עם זר!!!

לישון עם זר!!!

והלילה , כאשר נכנסתי למיטתי, למיטתנו, שכבתי לי שם במיטה, ליד הגבר ההוא, שאמור להיות אישי, אהובי, חברי, בעלי, בועלי...שכבתי לצידו, וחשבתי לעצמי: מה אני עושה במיטה אחת עם האיש הזה, למה אני ישנה ליד גבר שהוא זר עבורי, איך אני בכלל מסוגלת להיות עם זר, שלא מכיר אותי, לא מכיר את נפשי, את ליבי, את שעובר עלי, עם גבר שבכלל אינו חבר שלי, אפילו לא חבר שיחתי, ושבעצם כמעט ולא היה בכל שנות נישואינו. וזה עשה לי כל כך רע....בחיים לא חשבתי שאי פעם אכנס למיטה אחת עם גבר שמרוחק ממני כל כך, למרות הקירבה, שאשכב לישון עם זר!!! ולא מתכננת להמשיך לישון כל ימי עם אדם שאינו מכיר אותי, שאיני אוהבת . נראה לי שמגיע לי להכנס למיטה מידי לילה עם איש שיאהב אותי , שיחשוק בי, ואני אותו ובו, עם גבר שאחוש כלפייו כמו שנכתב "אל אישך תשוקתך", עם גבר שבאמת אוהב, שיהיה לי חבר , אוהב ומאהב! מגיע לי לישון עם גבר, אשר איתו אחוש שאני אישה, רֵעה ואהובה!

רוקמת../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך...עצוב להיות במקום הכי אינטימי, המקום שבו מתחילים חיים ביחד- ולהרגיש לבד יש לי רק שאלה קטנטנה... כמה סיפרת לו על עצמך? כמה נתת לו להכנס לראש שלך? כמה נכנסת את לראש שלו? סתם שאלה. שיהיה לך רק טוב, מגיע לך להיות אוהבת ונאהבת במיטת אהבה! איתך

כרטיס לחיים

בהחלט מגיע לך להיות בסביבה בה תוכלי לאהוב ולהיות נאהבת אבל זה לא יקרה עד שתחליטי שזה אכן מה שאת מבקשת לעצמך, מה שמגיע לך ואת מבולבלת אולי אפילו פוחדת מעבירה לעצמך מסרים סותרים לרצות שינוי הוא צעד חיובי אבל הוא לא מספיק הדבר משול לרצון לזכות בפרס הגדול בלוטו קנית את הכרטיס סימנת את המספרים אפילו ציינת את שמך על גב הטופס אבל, הטופס נשאר בארנק ולא נשלח אז, אין סיכוי, אפילו לא קלוש, לזכות ונכון, גם אין שום סיכון להפסד אז ... שולחים ו"מסתכנים" או שומרים ונשארים עם הקיים וממשיכים לקטר על השיממון בחיים ???? ה"כרטיס" אצלך בידיים רק את תחליטי מה לעשות איתו אישה1

כן, עדיין לא שלחתי את הכרטיס,

את הכרטיס שלי לחיים אחרים. כי אני עדיין חששנית. למרות שיודעת שאין לי בעצם מה להפסיד, אולי החיים יהיו קצת יותר קשים, אבל יותר רגועים, יותר שלווים, יותר נעימים, פחות בלתי נסבלים. אני לא טיפוס מהמר,ואולי לכן מעכבת המשלוח. אבל מה שבטוח, יודעת שאשלח את הכרטיס לחיים האחרים, מקווה שאהיה החלטית, ואעשה זאת כמה שיותר מהר. אישה1, תודה על עצותיך. כן, הגיע זמני סוף סוף לזכות בפיס של החיים!

../images/Emo7.gifכ"כ מבינה אותך....

כ"כ מבינה אותך,מריגשה בין השורות את העצב שבך ויודעת בדיוק מה את חשה ,כי גם אצלי זה כך,לצערי הרב ,לא יודעת כמה זמן את כך ,אבל אצלי זו תחושה שמתעצמת כל הזמן...לא יודעת איפה זה התפקשש במהלך חיינו אולי בין הריצות של החיים ,לילדים,לפרנסה ,,אולי כאשר הרמתי ראש וראיתי שיש עולם נוסף חוץ מבית ילדים וקריירה "אדון מר עולם",לאחר 20 שנה עצוב שכך.. אולי זה ייעלם כאשר יפסיקו לראות בנו :וזרותמפרנסותמבשלותכובסותאמהותזונות..... אולי?????????
יחזור הקסם האם יחזור ?????? הלוואי שכן כי כ"כ חבל על שבירת חבילה של 20 שנה....

ואני יודעת איפה התפקשש ...

זוגיות חייבים לטפח, ואנחנו אף פעם לא טיפחנו. הוא אהב לשבת בבית, ואני אהבתי להיות פעילה בחוץ. כשרציתי לצאת לחופש רק איתו, לא הסכים, רק עם ילדים, ולפעמים גם כדי לפגוע בי, לא רצה לצאת כולנו. ואף פעם לא היינו קרובים. שעות השינה שלנו היו שונות - הוא איש של בוקר, אני של לילה. והיו עוד כעסים שלו מבפנים עלי - והאמת, לא כולם באשמתי. ולאט לאט התרחקנו, עוד בתחילת הנישואים, כשאני הייתי לבדי, והוא אצל בית הוריו. והתרחקנו, כי אף פעם לא חיבק אותי, חוץ מאשר במיטה, וגם שם, רק חיבק, וזהו על פי רוב. ואלה לא יחסי אהבה בין גבר לאשה. החבילה שלנו שבורה כבר הרבה שנים, עוד מאז ששבר את רוחי בכח אגרופיו, סתם ככה ללא סיבה, אולי בגלל טינה פנימית שבו, ולעולם, לעולם, לא התנצל. אני לא אוכל להזדקן עם האיש הזה. מיום ליום נוכחותו יותר מעיקה עלי. ואשה1 צודקת, זה רק תלוי בי, שסוף סוף אזיז את הדברים, בדרך בה אני רוצה אותם.

שמית

New member
שלום לרוקמת

אחד מהדברים שנראים לי עצובים ביותר והם משותפים להרבה מן המקרים כאן הוא שמעבר לנזק הזוגי, אנחנו נפגעים בעצמנו, נסגרים. ה-"ישות הזוגית" יכולה להתקיים או לחדול אבל כל אחד מאיתנו, אני חוששת, משלם מחיר יקר מאוד, ואישי מאוד בחיים זוגיים מתסכלים. שאלה של מחירים. מאחלת לך שתהיי מאושרת יותר בחייך.

פלסטיק

New member
נראה שאת מעבר לנקודה של "לתקן"

חווית זרות, חווית אלימות לא נראה שלמישהו מבינכם יש רצון לתקן (וכנראה מכל הסיבות הטובות) כנראה שאת צריכה למצוא את אושרך במקום אחר ולא עם בעלך. האם יש לך סיבה לחכות?

פלסטיק

New member
אל תמהרי מידי

תוצאה טובה מקבלים אחרי תכנון זהיר. כמו שקיפודים עושים אהבה.... בזהירות

אני דוקא בעד

ואם כבר מדברים על קיפודים ממש לא נראה לי כדאי ללמוד מהם הרי כמה פעמים הם עושים סקס??? פעם בחצי שנה או משהו כזה והכי גרועה שהם עושים את זה גם עם המין השני!

פלסטיק

New member
אז כמו דרבנים

עושים את זה שמונה פעמים בלילה - ויותר. זו השיטה שלהם לשמור על נאמנות (למי נשאר כוח לפזול הצידה). בטח התכוונת לזה שיש קיפודים הומואים קיפודות לסביות וגם דו מיניים. אין לי מידע על זה אבל נשמע שהם עושים חיים (גם אם זה פעם בקיץ ופעם בחורף). ברצינות: אני התכוונתי שתכלכל את צעדיה בתבונה ולא מתוך אימפולס. חיכתה כל כך הרבה שנים להשקיע עוד קצת בחשיבה רק יועיל לה.

פלסטיק-הרמפרודיט

זו המילה!!! תקרא על זה קצת-מענין! אבל עדין : דרבנים-8 פעמים זה בהחלט יפה אבל מה עם הבוקר???

פלסטיק

New member
תודה על הטיפ

אולי בכל זאת תפרטי בכמה מילים דרבנים הם חיות לילה - ביום הם ישנים, אז תלוי אם הבוקר זה שעון קיץ או חורף. דרך אגב קיפודים הם חיות חורפות (שנת חורף) אז אולי בגלל זה לא בא להם. אם את מחפשת גם בוקר וגם ערב כדאי לך דולפינים. אורגיות פרועות כל הזמן (זכרים נקבות - הכל הולך). כדאי בגלגול הבא להיות דולפין. חוץ מזה מה כל כך רע כל לילה 8 פעמים מינימום - כל מי שיש לו חצי מזה שירים יד. איפה נעלמו כולם?

פיכס-לא ראית כי לא הייתי כאן!!!

אני כמעט בטוחה שקיפודים שייכים למחלקה הזו בכל מקרה הרמפרודיט אומר שיש לו גם אברי מין זכריים וגם נשיים היות שהסיכוי לפגוש את המין השני הוא כל כך נדיר אז זה מנגנון הישרדות כך שאם אני זכר ואני נפגש אם זכר לשם ענין ההפריה אני משתמש באיברי הרביה הנשיים שלי וזה לא נשמע לי משהו........

פלסטיק

New member
4 פעמים בלילה כמינימום?

מה את עושה בפורום הזה......
הבנתי את העניין עם הקיפודים, כמו עם חלזונות. רק יש סתירה - אם הוא דו מיני הוא לא יכול להפגש עם זכר אלא עם דו מיני אחר. אבל יש משהו לקיפוד שאני הייתי רוצה. מת לדעת איך מרגישה אישה, אני מתכוון מינית.

אם זה כך...

אם זה היה מזמן בכוח אגרופיו ואת נאכלת מבפנים אז את צודקת ... למרות שיש עלבנות שמצטברים גם ללא אגרופים.. זה יושב בבטן ולא נוטש...

רוקמת יקרה

תעשי היום את הדברים החיובים לשיקום...... ויפה שעה אחת קודם !!!!! כי יבוא היום והכל יהיה מאוחר ומאחוריך...... דברי איתו על הדברים שאת מרגישה ותנסו יחד לטפח ולבנות את הזוגיות העתיד

כבר מאוחר מידי....

כבר מאוחר מידי לנסות לדבר, כבר מאוחר מידי לנסות ולטפח את הזוגיות. כי לא יכולה לבוא ולהתקרב אליו, מרגישה שהוא אדם זר עבורי, ולא סתם אדם זר, אלא אחד כזה שלא נעים לי בחברתו, שלא אוהבת אותו. אז איך אפשר לבוא ולגשר על פערים אדירים שכאלה? ויודעת, שזהו, הגיע הזמן ללכת כל אחד לדרכו, כי הזוגיות הזאת מעיקה עלי. הוא לא סבור ככה, אפילו שיודעת שגם מעיקה עליו, אבל לו זה כנראה לא אכפת. יודעת שמגיע לי לפתוח בחיים חדשים, ולעומתי, הוא לא מעוניין בחיים חדשים. אם ניפרד, סביר להניח שישאר לבדו. ורוצה כבר להתרחק ממנו, להיפרד, אבל לא יודעת למה עדיין לא עושה זאת, למה לא החלטית בעניין, מה עוצר בעדי. חוששת לגבי הילדים, וגם חוששת אולי מהלבד, כמה שזה מוזר , הרי היום בזוגיות הזאת אני הרבה יותר לבד!!!

למעלה