לישון בלי לבכות

בדילון

New member
לישון בלי לבכות

מישהו קרא את הספר הזה של אליזבט פנטלי , והבין מהי שיטתת ההרדמות שהיא מציעה? תודה

lulyK

New member
היא למציעה שיטה אחת.

היא בעיקר מציעה דרכים להבנת הדפוס של הילד הספציפי שלך ודרכים להתמודד איתו תוך התאמת ציפיות. גילוי נאות - לא קראתי הכל בכובד ראש, עלעלתי אצל חברה. נראה לי ספר מעולה.

קראתי , אכן קראתי../images/Emo70.gif

תשמעי, רכשתי את הספר הזה ועוד המון העוסקים בשינה אני רוצה להגיד לך שהספר מצוין קל להבנה מאד מדבר להרבה נשים ומאד מעשי אבל... לא לכל התינוקות היא נותנת שם המון פתרונות לכל סוג וסוג של תינוק עם בעיותיו ולאחר מכן היא נותנת איזשהו מבחן מעשי על כל מה שביצעת ממה שהיא הציעה לך. אני מאד אהבתי את הספר בביתי יש המון ספרים העוסקים ב"שינה" מן הסתם כי אני לא יודעת מה זה לישון.
אני מקווה שתאהבי ספר זה את פשוט יכולה להיכנס ל"סטימצקי" לעלעל בדפי הספר ותראי עם זה מדבר אליך. שיהיה בהצלחה

mevav1

New member
לא מכירה אבל מליצה לכל אמא שרוצה

שתינוקה או הפעוט יישן טוב,שתרדים אותו כמוני. אני מרדימה את אהובתי בידיים כאשר אני יושבת על המיטה ואני שמה כרית מתחת ליד,על הרגל וככה ארני מרדימה אותה. לא כואב לי כלום כי זה לא דורש מאמץ והילדה נהנת אחרי הטקס שאני אומרת לה ואני כפליים נהנת וזה חלק מהצומי של שתינו לשעה זו של אחרי האמבטיה ואחרי זה היא ישנה כמו מלאך
ורצוף,אלא אם היא חולה ואז היא מתעוררת לעתים..אבל אני לא מתצאמצת אלא נהנית ולרוב,היא נרדמת תוך כרבע שעה. אז זו השיטה שלי לשינה טובה ומהנה
ולגבי הספר,אין לי מושג.

בדילון

New member
שינה

תודה רבה. קראתי את הספר,ואני לא מחשיבה את עצמי כקשת הבנה.ממש לא הצלחתי להבין איזו שיטה היא מציעה כדי לגרום לתינוק בן 10 חדשים להרדם לבד - ולא על הידיים תוך הליכות של ק"מ עד שהוא נרדם. כמומחית בתחום- יש לך עיצה?

היא גם מציעה עוד מס' דרכים../images/Emo95.gif

מוצץ| יש בספר שלה מספר טכניקות שהיא מציעה ואת בוחרת לך מה שהכי נראה שמתאים לילדך. אני משם לקחתי את נושא מעקב השינה.

אביטלתל

New member
את מתארת שני מצבים קיצוניים

מצב אחד - התינוק נרדם לבד מצב שני - התינוק נרדם על הידיים אחרי הליכות של ק"מ בין שתי הקצוות האלה יש לא מעט אפשרויות מירב שכתבה בשרשור הזה נתנה דוגמא

בדילון

New member
שינה

הייתי מעונינת מאוד שהוא ירדם לבד- זו המשאלה.בינתיים נרדם בהליכה. חוסר הבנה ביננו

lulyK

New member
חכי עוד שנה ../images/Emo13.gif

רוב הילדים, גם ה"קשים" איכשהו בסוף מוצאים את עצמם נרדמים לבד בגיל שנתיים-שלוש. השאלה היא מה קורה בדרך. במקומך הייתי מנסה לשאוף לכל מיני נקודות ביניים: בתור התחלה, להגיע למצב שהוא לא צריך תנועה כדי להרדם. הייתי מנסה להרדים בשכיבה במיטה שלכם.

בדילון

New member
שינה

שוב תודה על התגובה. עוד חדשיים הוא ילך לגן (גיל שנה), ושם אף אחד לא ילך איתו שעות עד שירדם. זה מה שמפחיד אותי.

lulyK

New member
רוב הילדים מתאימים את עצמם לגן

ולא מצפים לקבל שם יחס זהה זה שהם מקבלים בבית.

mevav1

New member
לא מומחית אבל מצאתי עקב כאבים

וחוסר אנרגיה שבהרדמה המעייפת את דרך המלך..מבלי ללכת ק"מ ולגמור לעצמי את הכוחות. כמו שכתבתי,אני מרדימה אותה כאשר אני יושבת על המיטה,שמה כרית לראש אהובתי וליד שלי ואחרי טקס מילים נעים של ברכות לשינה טובה ומתוקה והלל לקטנה שלי וכמה אני אוהבת אותה,אחרי זה באים הנשיקות ואז שירי ערש והיא נרדמת...
כמו מלאכית. ובלי העין הרע,היא באמת ישנה שינה שלווה ומתוקה מאזנ שנולדה,פרט לימי מחלות ו חלומות לא נעימים. לכן אני מרדימה אותה כך,אני נהנת וגם היא והשינה שלה טובה
ולמה לא אם כל זה קורה.....? זהו,אלה עצות שלי..אני לעתים גם מנדנדת אותה בעדינות אבל לרוב,היא נרדמת לא תוך נדנוד מסיבי. לי זה שווה והלוואי וגם את תצליחי בזה ותראי כמה ילדך יישן טוב. ובהצלחה.

אמיתמי

New member
יש ילדים שנרדמים כך

ומן הסתם ירדמו בכל מצב. זה לא מובן מאליו ותגידי המון תודה. יש ילדים שללא תנועתיות מרובה לא נרדמים. בין אם זה שמנדנדים אותם או שהם מנדנדים את עצמם. אנחנו עושים את טקס שינה שכולל אמבטיה, סיפורים, בקבוק, שירי ערש, שמים במיטה, אם היא רוצה היא מתחבקת איתי דרך המיטה ואחר כך יורדת לשכיבה ומתנדנדת על שש כשאני לידה , מלטפת את הגב. לפעמים זה עובד טוב. לפעמים היא מתעוררת בלילה (לא מזמן היתה לנו תקופת חוסר שינה איומה) ואנחנו לוקחים אותה אלינו.

למעלה