לישון ביחד, כן או לא?

שמש 23

New member
לישון ביחד, כן או לא?

מה דעתכם? אני יוצאת עם הבחור חודש, והוא הציע שאני אשן אצלו מחר, ואני לא יודעת מה לחשוב על זה: מצד אחד אני יודעת שמה שנעשה אצלו זה יהיה "אוננות הדדית" "עבודת ידיים" ולא יותר מיזה, אז השאלה אם אני אשן אצלו הוא יצפה ליותר מיזה?אני לא אתן לו כי אני עדיין בתולה, ואני רוצה להתקדם עם עוד קצת שלבים.. פעם קודמת שנפגשנו התמזמזנו בלי חולצות באופן כללי יש לנו קליק טוב, יש לנו מה לדבר אחד עם השני ושנינו מראים כוונות רציניות אנחנו מדברים כל יום, השאלה איך הוא רואה כל העניין... אני בסה"כ רואה שזה שהוא הציע שאני אשן אצלו, זה כדי שלא אצטרך בארבע בבוקר לחזור ממנו הביתה שלי אלא שנשאר יחד, אבל מיצד שני מלחיץ אותי מה הוא חושב/ מצפה מיזה? אגב עוד לא פגשתי את המשפחה שלו ולא הייתי אצלו בבית קודם.. איך אתם הייתם מתייחסים למצב במקומי? תודה שמש

Nat87

New member
אני חושבת ש...

זאת תהיה שטות מצדך ללכת לישון אצלו כשלב זה... ובטח לא לפני שפגשת את המשפחה שלו... זה עלול ליצור רושם מוטעה אצל בני המשפחה.. לדעתי את צריכה לחכות עם זה.. אל תמהרי ללכת לישון אצלו... אם הוא באמת רציני בנוגע לקשר ביניכם אז לא נראה לי שיהיה איכפת לו לחכות עוד קצת.. את לא חושבת?

ditiii

New member
זה שאת בתולה

בגיל 23 זה די נדיר מבחינתי. לכאן ולכאן-האם הוא יודע שאת בתולה? אני אישית הייתי מציעה לך לעבור את השלב הזה, אלא אם כן את דתיה או משהו כזה, כי ככל שמחכים נראה לי נכנסים לסרטים" בנושא ומסתבכים עם זה יותר ויותר. סקס זה דבר נהדר,שגם בריא נפשית לדעתי בגיל 20 ואילך. במאוחר או במוקדם את תיודעי אל המין, אז לכי על זה. תהני.

purple past

New member
איזה שטויות!

אז מה אם היא בת 23 ועדין בתולה??!! אם היא הייתה חברה שלי לא הייתי חושב על להלחיץ אותה, שתיקח את כל הזמן שהיא צריכה

תשובה

אולי תקראי לי שמרנית אך לדעתי תני לו לחכות, כי מה שבא בקלות הולך בקלות, ואם תסכימי לישון אצלו אפילו בלי יחסי מין, הוא יראה אותך כקלה להשגה, אני מדברת מנסיון. עם גברים צריכים לשחק והם צריכים לכבוש, תני לו להתאמץ תראי שצדקתי

היי לטינית ../images/Emo140.gif

מעניין מה הביא אותך למסקנות האלה הנוגעות לכלל הגברים, כשיש אינספור סוגים של אנשים ושל יחסים וחלקם מדהימים ופתוחים ומלאי אהבה
מקווה שתצרי לעצמך קשרים פתוחים וכנים ואמיתיים ונפלאים

שמש 23

New member
////

עד עכשיו הייתי משחקת אותה יותר מידי קשה להשגה- ובסוף נשארתי לבד- אז אני חושבת שאבדתי את הקו העדין הזה... הפחד שלי זה שאם אני לא אראה לו שאני רוצה, אז הוא ילך... למרות שאני לא רוצה שילך..

שמש 23

New member
אני מסכימה איתך

השאלה איפה הקו בין להראות שאני רוצה לבין לתת לו להתאמץ..

היי שמש ../images/Emo42.gif

נעים להכיר
למה בעצם את מתייעצת בנו, מעניין לשמוע. האם משנה מה אני הייתי עושה במקומך? או שאולי עדיף שתצליחי לגלות מה שאת באמת רוצה לעשות. מה שישרת את טובתך האמיתית... ולגבי מה הוא חושב/מצפה. אז למה לנחש ניחושים שהם אולי נכונים ואולי לא קשורים למציאות כלל. אם אתם באמת קרובים או שואפים להיות כאלה, אז אולי כדאי פשוט לגלות ולתקשר. מה את אומרת?

שמש 23

New member
מה שהיה...

אז בסוף אמרתי לו בנחמדות שלא מתאים שאני אפגוש אותם בפעם ראשונה בבוקר, הוא דווקא הגיב לזה בסדר והציע שאולי אני אפגוש אותם קודם, ובסוף אמרתי לו שאני אשן בבית. מה שכן היום הייתי אצלו בארוחה משפחתית ויש לו משפחה חמודה, וגם הוא בסדר, אני משוכנעת שהיציאה הזאת שהוא רוצה שאני אשן אצלן, לא נאמרה עם יותר מידי מחשבה הקיצר סוף טוב, כי היה לי ממש כיף להיות איתו ביחד וגם לו... :)

למעלה