לישון בחוץ . . .

לישון בחוץ . . .

(מענין מה דעתכם ) - כשאתה ניתקע בירושלים על בסיס קבוע ( פעמים בשבוע + ) ונימאס "לנחות" על חברים ( לא נעים ) אני פשוט יושן בחוץ ( אני מיסתובב עם שק"ש באופן קבוע )

אני מניח

שזו גם דרך לצאת מהבית

wranger

New member
לישון בשק"ש? בחוץ? בירושלים?

מה, אתה פשוט פורש אותו על ספסל, נניח? איך אתה לא קופא מקור?!

הלואי ספסל . . .

בונים אותם היום ( אני מניח שבכוונה ) צר מדי מיכדי לישון - אני מוצא פינה בלי רוח , פורס את המעיל כמבודד מהריצפה ( זה לא עוזר ! אני עדין קם כל 2-3 שעות מהקור . . ! ) . . שם את הנעלים מיתחת לתיק הראש על התיק - הארנק והפלא בתוך השקש . . . .

הלואי ספסל . . .

בונים אותם היום ( אני מניח שבכוונה ) צר מדי מיכדי לישון - אני מוצא פינה בלי רוח , פורס את המעיל כמבודד מהריצפה ( זה לא עוזר ! אני עדין קם כל 2-3 שעות מהקור . . ! ) . . שם את הנעלים מיתחת לתיק הראש על התיק - הארנק והפלא בתוך השקש . . . .

Noaal

New member
השתגעת?? קקקררררר פה ../images/Emo186.gif בחוץ!!

לא עדיף לקחת חדר באחת האכסניות???

Noaal

New member
כל אחד והעדפותיו שלו..

אם אתה נמצא בירושלים מספר פעמים בשבוע לא עדיף לך לחפש דירה בשותפות חלקית? בזמנו בפורסמו כמה מודעות באוניברסיטה של סטודנטים שחיפשו מישהו שיחלוק איתם חדר בדירה (כל אחד לעצמו לסירוגין). בקור הזה הייתי מעדיפה לשלם עבור חדר באכסניה מאשר לישון בשק"ש בחוץ. אבל כמו שאמרתי - כל אחד והעדפותיו שלו.

חוץ מזה שאם אתה חייל

אין שום סיבה שמחלקת הת"ש בבסיס שלך יעזרו לך עם זה. ישנם שפע של פתרונות, החל ממגורים בבסיס, המשך במגורים בבית-החייל המקומי, ועד עזרה בשכ"ד. כמו שנועה אמרה, בסופו של דבר זו הבחירה שלך, אבל חבל שאתה לא מנסה לבדוק אופציות אחרות (אלא אם כן זה מספק לך סוג של הנאה, או תחושת חופש, פשוט לישון איפה שבא לך.)

הכוונה היתה במשפט הראשון

"אין שום סיבה שהם לא יעזרו". כלומר, שבסיכוי טוב מאוד ישנם פתרונות אחרים.

אני רוצה להוסיף ש . . .

זה בפרוש חויה ! יש בזה קסם של חופש/ננקונפמיזם/חצית גבולות -- - (גם (אגב)תודה על העצות/האכפתיות )

למעלה