ליררררררררררררן!!

הטRולית

New member
ליררררררררררררן!!

היום בצהריים, בדרכי לים, אחרי שעליתי על טרמפ, שמעתי שיר וישר חשבתי עליך!! תודה, תודה שאתה תבת את המילים! הנה, במיוחד בשבילך לינק להורדה. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=445133 אהה, כן, הטרמפ זו הסיבה היחידה שנגלה לאוזניי השיר הזה.

אזרח111

New member
ג'אן - רוצה לנהל את מועדון המעריצות שלי?

הטRולית

New member
לא הורדת את השיר, אהה?

מרוב הערצה אליך, אני קורסת!!!! ומה הקשר לג'אן, מה??????????????

תמיררר

New member
חחחח איזה שיר ענק

כל הזמן אני שומע אותו אצל דידי הררי... "רוצה את בובספוג בארבי ואת בראץ, רוצה את הכבשה של משה דץ...." :) :)

ק ד ו ש

New member
לא לא. חם מדי בשביל זה עכשיו.

אולי אח"כ. סתם אני הולך לישון בקרוב.

עוד מעט תוכלו להוריד את הלהיט החדש שלי

אני מסיימת להקליט אותו ועוד מעט תוכלו להוריד אותו באינטרנט. הוא נקרא "רוצה צרפתים" או בקיצור "רוצרפתים" רוצרפתים - מאת פלאטו שרון רוצרפתים.. רוצה את ז'אק, את ז'אן ואת זידאן, רוצה את פרנסואה וג'וליאן... ואם עמנואל הלפרין פנוי, אני רוצה אותו ללא דיחוי!! עם סרקוזי, יצאתי יום אחד למועדון.. ואז פתאום הוא ניסה לדחוף לי קוראסון.. אמרתי לו, "תשמע אני עוד בתולה, וחוץ מזה לצרפתים אין ברית מילה" וזא'ק שיראק, שגם היה נשיא צרפת, והוא חתיך אבל לי כלל לא אכפת, הוא גם ניסה לדחוף לי ת'באגט, זרקתי אותו ממגדל אייפל והוא מת :( אתמול בערב... קבעתי עם ז'אן ב8 בפריז, אבל הצרפתון הלך לדוג ולי הבריז... ואז פינצ'רתי לו ת'מכונית... וז'אן חזר לנס ציונה במונית! רוצרפתים.. רוצה את ז'אק, את ז'אן ואת זידאן, רוצה את פרנסואה וג'וליאן... ואם עמנואל הלפרין פנוי, אני רוצה אותו ללא דיחוי!!

Jan22

New member
היה לי יום מסריח .מספיק עם זה כבר !

אני אגלה מי אתה .אני קצת יודע לעבוד עם IP . יום טוב !

אזרח111

New member
יאללה יאללה, זיין שכל.

אתה צריך בשביל זה קשרים אצל האנשים הטכניים/ההנהלה בתפוז

למעלה