יפה יקירתי
T tofit New member 30/3/03 #1 ליריקס לבוקר ../images/Emo42.gif אז שנתחיל?? 1. לא יקח עוד הרבה זמן עד שתתחילי לעשות בדיוק מה שהם רוצים 2. כל עוד אנחנו יחד, כל השאר יכול ללכת לעזאזל תתחילו עם זה, תיכף נמשיך
ליריקס לבוקר ../images/Emo42.gif אז שנתחיל?? 1. לא יקח עוד הרבה זמן עד שתתחילי לעשות בדיוק מה שהם רוצים 2. כל עוד אנחנו יחד, כל השאר יכול ללכת לעזאזל תתחילו עם זה, תיכף נמשיך
T turrican New member 30/3/03 #4 לא חלודים בכלל היי טופית. אני מנסה ללבן את הדברים שקרו אתמול. זה טיפה יותר חשוב מהליריקס כרגע.
T tofit New member 30/3/03 #5 אני מבינה אבל אולי מספיק לדוש בזה, די לא צריך להתעצבן ככה. זה סתם עושה אוירה לא כיפית בפורום. אני חושבת שכולם אמרו מה שהיה להם להגיד וזהו. יאללה בואו נעבור הלאה..
אני מבינה אבל אולי מספיק לדוש בזה, די לא צריך להתעצבן ככה. זה סתם עושה אוירה לא כיפית בפורום. אני חושבת שכולם אמרו מה שהיה להם להגיד וזהו. יאללה בואו נעבור הלאה..
G greenzg New member 30/3/03 #8 אלכס מה שלום הילד? הרבה יותר חשוב מהכל אני זוכר את הלילות הארוכים בחדרי מיון עם הילדה מקווה שחזרתם איתו הביתה ושהכל בסדר
אלכס מה שלום הילד? הרבה יותר חשוב מהכל אני זוכר את הלילות הארוכים בחדרי מיון עם הילדה מקווה שחזרתם איתו הביתה ושהכל בסדר
T turrican New member 30/3/03 #10 כן הכול בסדר עכשיו ברוך השם הילד עבר טראומה לא קטנה בסופ"ש. בשישי הוא נפל ובשבת לקחנו אותו לבדיקות.
T turrican New member 30/3/03 #13 מפחיד זה לא מילה... לא רוצה שתדמיינו מה עובר לכם בראש שהילד (תינוק) שלכם מוטל על הפרצוף וזועק זעקות אימה. לא מומלץ לבעלי לב חלש.
מפחיד זה לא מילה... לא רוצה שתדמיינו מה עובר לכם בראש שהילד (תינוק) שלכם מוטל על הפרצוף וזועק זעקות אימה. לא מומלץ לבעלי לב חלש.
G greenzg New member 30/3/03 #6 חלילה אלו הם DURAN X2 אני לא בטוח אם השיר נקרא IS THERE A SOMETHING I SHOULD KNOW או אולי PLEASE PLEASE TELL ME NOW
חלילה אלו הם DURAN X2 אני לא בטוח אם השיר נקרא IS THERE A SOMETHING I SHOULD KNOW או אולי PLEASE PLEASE TELL ME NOW
T turrican New member 30/3/03 #12 תסלחו לי טופית ו-Greenzg אני יעלם לאיזה שעה שעתיים כי יש לי מבחן גדול השבוע ולא התחלתי ללמוד אפילו. בהצלחה לכל הפותרים..
תסלחו לי טופית ו-Greenzg אני יעלם לאיזה שעה שעתיים כי יש לי מבחן גדול השבוע ולא התחלתי ללמוד אפילו. בהצלחה לכל הפותרים..
T tofit New member 30/3/03 #16 מק../images/Emo78.gif מה יהיה אתכם? בחרתי שירים ממש ממש ממש קלים קדימה לעבודה
G greenzg New member 30/3/03 #17 אולי תתני רמז ../images/Emo79.gif את הראשון ידעתי אבל אני כותב לאט אבל את השניים הבאים נשמעים כמו 100 שירים מוכרים
אולי תתני רמז ../images/Emo79.gif את הראשון ידעתי אבל אני כותב לאט אבל את השניים הבאים נשמעים כמו 100 שירים מוכרים
T tofit New member 30/3/03 #18 טוב נו... השיר השני הוא של זמר מאוד מאוד מפורסם, ששורד יפה כבר כמה עשורים השיר השלישי הוא של זמרת, שאלוהים יודע איפה היא היום
טוב נו... השיר השני הוא של זמר מאוד מאוד מפורסם, ששורד יפה כבר כמה עשורים השיר השלישי הוא של זמרת, שאלוהים יודע איפה היא היום