ליריקס חדש שלי

RotemY

New member
ליריקס חדש שלי

אממממ תראוהליריקס הבא שתקראו זה לא איזה דעה או שיר מקפיץ כזה כמו שאני כותבת בד"כ.. זה שיר ממש אישי שנכתב כתוצאה מאירועים חמודים מאוד שקרו לי השנה.. ואחרי התלהטויות החלטתי שכן לפרם אותו כי אני רוצה פידבק בונה. טוב אז: ילדה יושבת בחדר ובוכה אל הקירות ילדה שותקת גם כשהלב לא מפסיק לבכות ילדה מחייכת גם כשהעניים רטובות ילדה צוחקת גם כשהחיים מביאים מכות ילדה בוכה בלילה בין סדינים וכריות ילדה ממשיכה כשנגמר כבר הרצון שלה לחיות ילדה הולכת גם שהיא רוצה כ"כ ליפול ילדה חולמת על מחר עוד שכואב לה מאתמול ילדה יודעת שאסור לה לאבד את התקוות ילדה סופגת עוד והיא כ"כ רוצה לסחוט ילדה שותקת ולא מספרת אף מילה ילדה בוכה ילדה בוכה ילדה בוכה רוצה כ"כ לספר ומפחדת להוציא מילה רוצה לחיות סיפור אחר או בחלום שלה מאמינה בכל דבר שיביא לה נחמה מחפשת ת´תקווה מחפשת יד בטוחה אבל כלפיי חוץ היא יודעת שהיא צריכה לשתוק לבלוע את הכל את הכאב עם הרוק גם כשהטעם מר אסור לירוק ילדה שמחה תמיד צוחקת מחייכת שאסור להוציא מהבית כביסה מלוכלכת כשכואב לה היא צוחקת במקום לבכות היא מחייכת אז עכשיו היא בזירת האיגרוף מסתכלת על הכל יש בפרצוף מתמודדת מול החיים נותנת אגרופים ומתלעמת מהפצעים הפתוחים כואבים כל כך מדממים היא בסיבוב האחרון סיבוב ההכרגעה נותנת עוד מעט ועוד מכה ועוד מכה חייבת לנצח להמשיך לנצח את החיים להתמודד וכמוהה יש עוד אלפים שמקבלים מכות מהחיים היא הקיר שכולם נאחזים בה היא הסלע שתמיד נשאר אחריי הסופה היא הכוח שמחזיר את הנחישות והתקווה אבל בעצם היא הכי צריכה שיעזרו לה שום בית-חולים לא יוכל לרפא את הלב שום מוסד לא יוכל להפיג את הכאב ואף אחד לא יודע שהיא צריכה את העזרה שיש איי שם משהו שאוב אותה שיש שם משהו שכדי להמשיך להיות בשבילו שיש שם משהו שהיא כ"כ רוצה להיות איתו לא יודעת להסביר איך הכל התהפך פעם כשהתעוררתי בבוקר התחלתי לחייך אבל איזה חיוך? אין בשביל מה לקום בבוקר להתנתק מהאשליות ולשלם על זה ביוקר נ.ב. אל תנסו להבין בין השורות או לחשוב שאתם מבינים או מזדהים, כי מאחורי השיר הזה עומדים הרבה דברים כואבים אז גם לא לשאול כ"כ שאלות בבקשה, אין לי כח להסביר, לפחות לא בפורום הזה, מי שממש מתעניין שייפנה אליי באס"ק... אבל תגיבו!

mumtaz

New member
THUMBS UP../images/Emo45.gif

ניסיתי לראות איך זה יושב על ביט וזה יושב לא רע (חוץ מכמה בריחות פה ושם) וניסיתי קצת בסגנון Fאנק מטאל (הייתי חייב....אחרי הקטע של ה"ילדה בוכה ילדה בוכה" נראה לי שחייבות להגיע צרחות) וגם כאן זה יושב לא רע.

RotemY

New member
חחח אללה יסטור...

לקחת את זה לכיוון ממש שונה... צרחות בלגאנים

RotemY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו קראתי שהניק שלך זה "מומטאז"!! אוךךך יאו איך הזכרת לי עכשיו ת´מורה שלי לערבית שתמיד היתה דופקת לי עם הדפר העבה שלה בראש שלי כל פעם שאמרתי תשובה נכונה וצועקת בקול "מומטאז!!" :) נו טוב, ישבתי שורה ראשונה באמצע.............

mumtaz

New member
=\

לא הבנת אותי ממש נכון סתם ניסיתי לראות איך זה יושב על כל מיני סגנונות אחד הסגנונות שהכי התאימו מבחינתי אחרי הכוונה המקורית שלך היו הפאנק מטאל (רא קור מטאל אם את רוצה) זה לא ממש כאסח ויש בו מן הסממנים של ההיפהופ (ראפ קור.................................) ובאמת אני חייב להסכים עם דה לורד וקטע שזה טוב כי זה אמיתי ("או לפחות נראה אמיתי") אה וזה לא סתם מומטאז זה mumtozaurus

The EmineM ShoW

New member
בעעעעעע...

אין לי כח לקרוא בכזאת שעה!!! אני יקרא את זה מחר ויענה פה...

RotemY

New member
אני יעריך את זה מאוד- תודה

הקצפצפצפצפצפצפצה

ראםJarasMan

New member
"החיים מביאים מכות" ?? פחחחחחחח

ממש לא מתאים לשיר הזה "סלנג" כזה "מביאים מכות" זה בכלל נחשב סלנג? קיימת צורת התבטאות כזאת בכלל? "לבלוע את הכל את הכאב עם הרוק גם כשהטעם מר אסור לירוק"- אני לא יגיד מה שאני חושב שעברת..

da^Lord

New member
מבחינת התוכן - עמוק ויפה.

אהבתי את השורות שהתחילו ב"ילדה", ז"א את ההמשך שלהן ולא בגלל שכולן התחילו באותה מילה. אני לא אנסה להושיב את זה על ביט, מבחינת תוכן.. יפה. וכמו שאמרתי בעבר, זה יפה כי זה אמיתי (לפחות נראה אמיתי) מה שנותן ערך לשיר ולא סתם מילים שכתובות על המסך או על דף.

למעלה