לירז

לירז

אני מאוד אוהבת אותך ומעריכה אותך. אני חושבת שאת מדהימה ומאוד כישרונית גם במשחק וגם בשירה. בלי קשר- את יפיפיה מדהימה! אני מאוד מקווה שעוד נזכה לראות אותך באלופה. רק את עוד יכולה להציל את הסדרה עבור כול אוהבי האלופה 1 שכול כך אהבו את הסיפור ושהוא נהרס לנו באלופה 2. גם נזכה לראותך שוב על המסך וגם לסגור מעגל לאלופה 1! מאוד מקווה שתחזרי :) בהצלחה בהכול! אוהבת אותך מאוד!

ואייייייי

תישמעי אני נחמדה בדרך כלל ולא מקללת כמו השאר אבל עם יש לך משהו להגיד ללירז תירשמי לה ב.....מסרים!!!! בישבביל מה יש את זה את סתם מבלבלת את כול הפורום דייי ככבבברר לא עשמתי אני מדרך כלל נחמדה אבל דיי מאמי זה קצת מתחיל לעצבן מה דוגרי

מאיה911

New member
חומד.

מגניב שאת אוהבת את לירז והכל אבל תכתבי לה את זה מסר!!!!!!!! יש לה בתפוז שם משתמש [LIRAZ CHARHE] ואם בא לך לכתוב לה משו ספציפי תכתבי במסרים. כל הפורום זה הודעות חדשות!!!!!!!!!1
קיצר לשרשר! תודה.

בכריתוש

New member
תקשיבו שניה..../images/Emo9.gif

אני יודעת שזה נורא מעצבן במלא ילדים כותבים ללירז הודעות ואני לא יודעת אם הילדה הזאת כבר כתבה או לא.. אבל זה הפורום שלה.. איפה אתם רוצים שהם יכתבו? אולי כאלה שמעריצים אותה לא יודעים בכלל על הניק שלה או על מסרים לכו תדעו.. אני מציעה לכתוב את זה למעלה או איפה שהו שילדים יידעו וזה סתם יחסוך אי נעימויות.. אבל אתם ממש מתנפלים פה על ילדים.. קצת לא נעים אבל אתם צודקים בזה שזה מבלגן את הפורום ויוצר בלאגן.. קחו לתצומת ליבכם

בכריתוש

New member
אוף נחמקה לי כל ההודעה!

אז בקצרה.. אני רשמתי מה שאני חושבת וממה שאני קוראת פה אני רואה שכל דבר קטן שאומרים לך את מקללת או לא יודעת מה.. את סתם מתחילה פה ריבים! אני רק אמרתי מה שאני חושבת.. את ישק בחרת לתקוף בעיה שלך! אין לי כח לריב אתכם

בכריתוש

New member
שוב פעם?

אני אמרתי מה שאני חושבת! אני יודעת שזה לא קל להיות מנהל ולמחק הכל.. אבל איך אתם רוציםן שילדים פה ייכתבו ללירז הודעות אם הם לא יודעים לאן ומה.. כמו שאמרתי.. זה הפורום שלה! אתם לא רואים אבל אתם תקועים עם הראש בקיר אתם חושבים שאתם צודקים והכל אבל זאת לא דעתי תעשו מה שבראש שלכם..

Dark chocolate

New member
זה לא שוב פעם.

אללה נשבר לי מכל אלה שמנסים לצאת בסדר עם כולם.. וזה כולל אותך ועוד חבר'ה מפה.. אז את יודעת מה? על הפאקינג זין שלי לצאת בסדר עם כולם!!!!!!!!!!! זה כזה צבוע גאד דמאט. אז תפסיקי לצאת צדיקה וצאי מהפוזה הזאת של לעזור לחלשים. כי זה כ"כ שנה שעברה. ולמה ששאלת כאן.. איך אנחנו רוצים שילדים פה יכתבו ללירז הודעות אם הם לא יודעים לאן ומה.. אז יש לי תשובה בשבילך. אנחנו לא רוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מציף את הפורום ומוציא אותנו פורום של פקאצות וזה הדבר האחרון שאנחנו רוצים להיות. וכן אני מדברת ברבים כי יש כאן עוד אנשים שחושבים כמוני וזה בוודאות. אם הם רוצים להוציא את עצמם כבעלי פיגור שכלי קשה ולהכאיב למקלדת שלהם עד שהיא צורחת "די כבר כוסאוחתק תפסיק ללחוץ על ה-1", אז בכיף שלהם, לא ממש אכפת לי, אבל שישרשרו את זה לאוף או שינצלשו או אנערף אבל לא לפתוח הודעה חדשה כי זה פאקינג מבלגן ת'פורום. אז אל תזייני לי בשכל שהם ילדים מאוד תמימים שרק רצו להפגין את אהבתם ללירז כי עובדה שהם לא והיה מקרה כזה לא מזמן, שאישה די מבוגרת למעשה, התחזתה לילדה בת 5 והציפה לנו כאן את הפורום. ואני לא קונה את זה שזאת הבת שלה או הבן שלה או הארנב שלה. כי זה לא מעניין אותי. אז תודה רבה על ההקשבה ועכשיו את מוזמנת לטוס לי מהפנים באותה מהירות שאיתה הגעת. הרי את בכלל לא כותבת בפורום, אז פתאום את באה לי עם הפוזה בשקל של הצדיקה? תעשי לי טובה. אפילו דודידו לאחר שעווה באיזור המפשעה עושה את זה יותר טוב ממך.

Dark chocolate

New member
חהחהחהחה

עצוב שילדים כמוך נמצאים בפורום ומשחקים ת'פוזה של הצדיק. תאמיני לי שהחפירה שהבאתי מקודם הספיקה ואני לא מתכוונת לחזור על עצמי.
המשך חיים נעימים כפרה

המהממת6

New member
תראו מה מצאתי

סורי אם לא שרשרתי טוב אבל מצאתי את הקטעים של לירז בפספוסים איזה חמודה היא שם המאמי שלי הנה קישור

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifזה כבר אבוד. היא עכשיו עובדת על הדיסק

השני בארה"ב

לאיור

New member
אמ..../images/Emo3.gif

אני אולי חדשה פה , בפורום הזה [ספציפי] אבל למה אנשים לא יודעים לשרשר ?! המשך יום טוב

למעלה