לירושלמים..

AdiGoldman

New member
לירושלמים..

טוב אז אני חיפאית אבל יש מצב אולי (תלוי בקורס הקדם צבאי) אני יוכל לעבור לגור בירושלים (תלוי במצב הכספי וכרגע לא איכפת לי כל כך איפה לגור העיקר שיש גג מעל הראש). לור המצב הכלכלי הירוד, מצאתי שתי דירות עם שותפות בירושלים ששוות לברר. הן נמצאות בשתי שכונות בירושלים. אחת - "קרית משה" השניה "קרית מנחם". לא הייתי הרבה בירושלים למעט הכותל המערבי וכו', לא ממש בתוך ירושלים עצמה ואני לא כל כך מכירה את האזור. מישהו ירושלמי מוכן בבקשה לספר לי על האזורים האלו? האם הם בסדר? תודה

tenen

New member
יש לי עצה אחרת בשבילך

ולא משנה באיזה איזור זה, תסכמי מראש עם השותפות שלך שאת תשלמי את הארנונה שתהיה על שמך והן את שכר הדירה, בשאר תתחלקו, רוב הערים מפחיתות בשיעור ניכר את הארנונה לחיילים בודדים כאשר מבקשים מהן :) כמובן שקודם תבדקי האם ירושליים אחת הערים האלו, אם כן תמצאי שותפות שיסכימו להסדר כזה :) (ובטוח שתמצאי הרי מה איכפת להן אם הכסף שלהן הולך חצי לארנונה וחצי לשכר דירה או רק לשכר דירה.

Noaal

New member
שתי שכונות שנמצאות בסמוך אחת

לשניה וידועות יותר כשכונות דתיות (על כל המשתמע מכך). ממליצה לך לסיים את הקורס ולראות מה קורה, כחיילת את זכאית להשתתפות של הצבא בשכ"ד או חדר בבית החייל, עדיף לך לבדוק את כל האופציות לפני שאת חותמת על דירה.

AdiGoldman

New member
תודה

וביי דה ווי.. הקורס עצמו הוא לא קורס יותר מדי גרנדיוזי, הוא פשוט קורס נהיגה (אני מיועדת להיות נהגת בצה"ל) וכנראה שאם ככה אז אני אצטרך לנסוע פעם בשבוע לשיעורי נהיגה לחיפה שזה קצת מעפנה.. אבל זה מה שיהיה בסוף אז נראה.. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.

בטאגליינס

יש שרשור עם קצת מידע למי שמחפש בירושלים. הסתכלתי בו עכשיו והוא באמת לא מאוד אינפורמטיבי, אבל אולי משהו מזה יועיל לך. בכל מקרה, אני מצטרפת למה שאמרו לך כאן לגבי בירור עם הצבא בנוגע לעזרה בשכר דירה או במגורים ב"בית החייל" שם.

למעלה