לירושלמים

GPZiv

New member
לירושלמים

נקראתי ע"י ספייק (עלק...) לבדוק מי מבין הירושלמים מוכן לוותר על המפגש בת"א מחר ולהפגש בירושלים במקום. את מקום ועת המפגש כבר נתאם במידה ויהיו מספיק מעוניינים. היש חלוצים? אם לא- מי מכם הירושלמים יוצא מחר לת"א ובא לו רייס עם טרנטה בלי רגלית מורכב שמאלית שקוראת לעצמה GPZ? vmax ?gpz_jerusalem? אל אל אל יחזקאל?! גילי_עם_הגבס?! פינוקיו? בלה?! יוחנן?!! יוכבד?!!! הלו...!!! מישהו...??!! הצילו!!! איפה כולם? לאן נעלמתם??!! השארתם אותי לבד!!!??? ...ושואל ושואל ושואל ושואל ושואל...

ספייק ®

New member
נראה שכל הירושלמים ירדו ...

... ל-offline. אותם הירושלמים שכל כך גאים בירושלמיותם - לא מגיבים לקריאה לפגישה ... חבל, זה דווקא יכול להיות נחמד, יום חמישי בלילה, יוצאים, בירה טובה, קצת מכירים, שעה שעה וחצי, אומרים שלום והולכים. ספייק. ירושלמי גאה

GPZiv

New member
בירה?

ואיך בדיוק תראה הרכיבה שלנו בדרך הקצרה הביתה?

ספייק ®

New member
שחורה כמובן ../images/Emo6.gif

נטולת אלכוהול ושאר מרעין בישין העלולים לגרוע מיכולתנו לרכב בקו ישר, על אותו הקו המפריד בין הנתיבים בכביש. ספייק, "לא שותה, לא מעשן, לא משחק סנוקר ..."

stilgur

New member
בוא ננסה !

תקבע שעה, מקום נרים אנשים ואודרוב... אני...(ירושלמי)

GPZiv

New member
היום כבר נראה לי די מאוחר

כי אני כנראה כבר אגיע לת"א. אתה מגיע היום?

GPZiv

New member
הכיצד?

בליבי, ספייק, גילי ואני דיברנו על כך אתמול או שלשום. ואתמול בלילה העלתי את ההצעה הסופית. אין דבר, אפשר שבוע הבא או משהו.

אם אפשר תשנו את היום ..

אפשר בשישי בצהריים
כידוע בירושלים יש בריזה ...
ולא מאוחר שגם ספייקי יוכל לבוא
בילבי שמתארגנת ליציאה לכיוון המרכז ..

psichi

New member
יוש שישי יותר עדיף!

אם אפשר לעשות זה ביום שישי בירושלים, זה יהיה אחלה. צביאל - ירושלמי לפרקים.

Miss Mor

New member
אבל אני מגיעה ../images/Emo9.gif

היום למפגש בת"א מקווה לראות את כולם
Miss Mor שמגיעה מחיפה!!!

hagi6

New member
מחיפה איזה השקעה ../images/Emo45.gif

רק מהמחשבה לינסוע לבד אחרי יום עבודה מהצפון גורם לי לוותר על הרעיון ולהתמקם בפאב מקומי חגי

חברה, אם לא יהיו פשלות אז...

שבוע הבא מתאים לטעמי להיפגש כנק´ פתיחה באיזור איזו מסעדה בעמק רפאים (אולי בית קפה מסריק יש שם חניון ליד שיכל להכיל אותנו - לפחות באופן זמני). ואז אפשר להיות שמה - שעה, שעה וחצי ולהתפזר או לעבור למקום אחר בהתחלה (אולי סטקיה...
) בכל אופן אני מן הסתם אהיה עדין עם הגבס אבל אם לא אז תיזכו גם ליראות אותי ואת האופנוע החבול שלי... גילי שאוסף שקל לשקל כדי לתקן את הפיירינג...

ואם ביום שיש בצהריים עסקינן...

אזי יש את פאב האגון אמנם את האופנועים נאלץ להחנות טיפה רחוק אבל לשבת שמה ביום שישי בצהריים זה מלכות אמיתית!! מכמה סיבות: 1) הוא כמעט ריק. 2) בריזה לא נורמאלית 3) חומוס בשפע נרגילות ושש-בש 4) בירות למי שלא נוהג 5) בירות שחורות לנוהגים (ושאר משקאות כמובן) 6) מלצריות חמודות - אבל זה כבר לא ממש רלוונטי בכל אופן אני חולה על המקום הזה ואם ניפגש שם אני אפילו אגיע עם גבס גילי שמפנטז על נרגילה וחומוס כבר שבועיים וחצי... נ.ב סיימתי את תקופת הבחינות שלי (11 בחינות בשלשה שבועות) ובנתיים רק מועד ב´ אחד - אבל בעיצומה של התקופה עברתי תאונה והיה קשה להיתרכז אז יתכנו מספר מועדים נוספים... גילי שאולי בטעות פתח פה לשטן...

למעלה