אני ואופנועי עברנו תאונה לפני כשבועיים בה אני שברתי את רגל שמאל ואופנועי החביב עלי מכל איבד וינקר ימני מסיכת פיירינג קדמית ואת כנף הגלגל הקדמי... גילי שנזכר במראה האומלל של אופנועו מתחת למיניבוס האימתני...
אם החבר´ה לא אוהבים את האופנוע שלך כנראה שיש בזה משהו... חוץ מזה אני מאוד מקווה שאתה לא מתכנן לקנות איזו מסיכה חדשה או אפילו משומשת או משהו כזה? אם אתה רוצה עצות בנידון אתה יודע למי לפנות. ולגבי האופנוע העתידי שלי... אין הברכה שרויה, ימשיך כבודו... יחזקאל (שגם הוא הוא לא אוהב את הדיוורז´ן אבל מה זה משנה, העיקר שאתה אוהב אותו).
מברור בין אנשי הפורום לא בפרהסיה אלא דרך ICQ איתרתי מספר חובבי ואוהבי דיוורז´ן הם אינם יוצאים בגלוי כיוון שאין להם את המרץ שיש לי להגן על כבודו של הדיוורז´ן או שאין להם את הטיפשות שיש לי בזה שאני טורח להגן עליו כל הזמן... (כדיברי בילבוש יקירתינו) בכל אופן אני מן הסתם אשפץ את הפיירינג או אקנה מסיכה קרבית ראה הודעה לעיל או לקמן (בפורום הזה הכל זז) צ´או במבינוס
גילי שבגלל השעה המאוחרת והעייפות כבר לא שם לב מה הוא כותב...
מברור בין אנשי הפורום לא בפרהסיה אלא דרך ICQ איתרתי מספר חובבי ואוהבי דיוורז´ן הם אינם יוצאים בגלוי כיוון שאין להם את המרץ שיש לי להגן על כבודו של הדיוורז´ן או שאין להם את הטיפשות שיש לי בזה שאני טורח להגן עליו כל הזמן... (כדיברי בילבוש יקירתינו) בכל אופן אני מן הסתם אשפץ את הפיירינג או אקנה מסיכה קרבית ראה הודעה לעיל או לקמן (בפורום הזה הכל זז) צ´או במבינוס
גילי שבגלל השעה המאוחרת והעייפות כבר לא שם לב מה הוא כותב...