לירון פלדמן

kipi benkipod

New member
לירון פלדמן

חוץ מזה שהיא פצצה היא גם הדמות הכי מעניינת בבית. תרצה משעממת חבל על הזמן. מה הקטע המטורף של לירון עם הניקיונות?!

לירון פלדמן חמודה מאוד,ונראית תמימה,אבל היא.

ההיפך הגמור,היא מאוד מחושבת בכניסה שלה לתכנית ואיתן אורבך בכלל לא מעניין אותה. האמת עד עכשיו לא הבנתי מה יש לגרושה+1 לחפש בתכנית כזו. מה להוציא לאקס שלך את העיניים? להגשים חלום ילדות שלך להתפרסם? שנתקע בגלל חתונה מהירה והריון? לירון די ערמומית כמו שאתי אמרה עליה,היא קראה לאורבך שמן ליד אחותו,איזו פאדיחה של החיים.והריצה שלה אתמול בקריאה לכל הגרושות במדינה לסמס לה די החליאה אותי. תרצה משעממת רצח,וחסרת בטחון ברמות בניגוד לת.ז שלה,אבל יש בה יותר רבדים מלירון, לירון בכל אופן כבר בחרה צד במחנות של הבית-מחנה אתי והפקאצות שלה קרן וליז.

רותי167

Well-known member
תרצה איכותית ולא משעממת,לקח לה זמן להיפתח

והיום היו לה שיחות נפלאות,מעניינות ומרתקות עם הבנות,עד כדי כך טובות שיונתן ניגש אליה ונתן לה חיבוק חם ונשיקה.

רותי167

Well-known member
לירון רדודה,אמא לילדה בת 6,מה היא מחפשת שם?

באה עם מטרה ,היא נחש צפע. צדקה אתי עם האבחנה עליה.

רגע רק רגע

Active member
אתי גם "צדקה" בכך שאין מצב...

שמיכל היא אחותו של איתן. אז אתי אמרה... ממתי העובדה שמישהי היא אמא, אוסרת עליה להנות מהחיים? בדיוק בגלל תגובות כמו שלך לירון התמרמרה. תחי הסטיגמה
תרצה מנהלת רומנים בו זמנית עם כמה בחורים. בעוד שלירון יודעת מיהו האב... תרצה, אם הייתה מגיעה למצב דומה, הייתה צריכה לרוץ בכל רחבי ת"א עם בדיקת DNA. יונתן, אם לא שמת לב, מחבק את כל מי שרק תיתן לו אפשרות. הבחור מחבק/מפלרטט סידרתי (משלים חוסרים. או כמו שאמר לבן - מתי תהיה לנו עוד הזדמנות כזאת עם בחורות שלא רואות אותנו ממטר במועדונים?
) כולן הגיעו עם מטרה. גם לירון

רגע רק רגע

Active member
מילה גדולה - רבדים.

באה לציין - הצד האיכותי
בכולן ישנם רבדים. גם בלירון.

didush100

New member
אני בעד לירון היא מצחיקה אותי ברמות בלי

להתאמץ בכלל. לא היתה לו שום סיבה להעמיד אותה יש שם הרבה שצריכות ללכת לפניה בקיצר איתן יצא קוקוס אתמול

למעלה