לירון מישר תודה!

armorlts

New member
לירון מישר תודה!

על ששיתפת אותנו בחוויה זו. אגב, שיטת ההחלפה בארה"ב מורכבת בגלל תדירות ההחלפות הגבוהה בין הזוגות (כל ¼ שעה), ואולם אצלנו היא הופכת לקלה כיוון שאצלנו יש כשלושה מחזורים של זוגות. יחד עם זאת כפי שמגיב שרק2 היחיד בפורום, עדיין לא פשוט עניין התאומים. אך אני אומר ששיטת הגלגל המתחלף היא השיטה הטובה ביותר כיוון שבה אין צורך לתאם מראש, אין גם יוצאים מן הכלל, והעיקר, היא פותחת הזדמנות בפני כל העומדים בטריבונה (האמור הוא הן לגבי בנים ובנות) אשר מסיבות שונות לא מעיזים/מעיזות להזמין ואו להיענות להזמנה מחשש ל... אז כאן בידיעה שזה לא לכל הערב אני טוען שאחוז המשתתפים הפעילים עשויה לגדול ועמס המושבים בטריבונה יירד. למי שלא מכיר את שיטת הגלגל המתחלף אז הסבר קצר: בכל סיום של ריקוד, הבן צועד ומתקדם בת זוג אחת קדימה. כל היתרונות והדברים הנלווים לכך נאמרו כבר על ידי ירון מישר כמו כן נאמרו כבר החסרונות על ידי מספר מגיבים בפורום, אגב חסרונות שאני לא מסכים להם.

אוהה.. זה כבר שידרוג ...

אני התכוונתי לההחלפה בתום כל סבב.. ונראה לי שגם ירון התכוון לכך בדיווח שלו, אבל מה שאת/ה מציג זה כבר שידרוג מעניין שלא חשבתי עליו... ואהבתי גם ת'שם.. הגלגל המתחלף.. {זוכרים ת'גלגל שהומצא?}... כמובן שגם פה יכולות להיות תקלות {למשל אם זוג המורכב משתי בנות אמור "להתגלגל" קדימה.. האם הבת הבאה תסכים לרקוד עם בת...} אבל בגדול ... "קניתי"... עכשיו צריך למצוא הרקדה ולנסות לשכנע ת'חבר'ה לנסות את זה..{וזה הולך להיות לא קל בכלללל} אהה.. כן.. כבר רץ לקנות כרטיס לארה"ב.. חיחיחייי

תודה על ההסבר הקצר

על שיטת הגלגל המתחלף. לפני כמה חודשים למדתי לראשונה ריקוד זוגות כזה ולפני שבוע ריקוד נוסף.לדעתי ריקודים בסגנון הזה תרמו להתקרבות מהירה יותר בין אנשים ובעיקר תרמו להשתלבות מהירה יותר של הרוקדים החדשים בהרקדה שלנו.

אהה.. קראתי שוב..

דיברת על ריקוד זוגות שבו יש חילופי זוגות כחלק מהריקוד..{שרק.. להבא... קרא בעיון.. י-אהבל..}

צודקת ,דרבוקה !!!

גם בגבעת השלושה, מוטי בן יעקב, השמיע את ניגונו של יוסי, והשמחה של מרבית הרוקדים, הייתה גדולה מאד, לחילופי הזוגות. (אולי בגלל שידעו שזה זמני
) שמתי לב, שהיו כמה זוגות, שזזו אחורה. יכול להיות שהם לא ששו להשתתף בחגיגה בכללית????? (שרק!!!! קרא בעיון
) מה שכן, זו הייתה הזדמנות נחמדה לרקוד סיבוב עם כל מיני אנשים, שלא יוצא בדרך כלל.
)

לילך את צודקת.

גם אני שמתי לב לפורשים הבודדים בריקוד המתגלגל .שמא חלילה וחסה יאלצו לרקוד עם אחרים. מצד שני יכולה לומר שבזכות הריקוד הזה[אחרי כמה הרקדות]סוף סוף זכיתי באמירת שלום.לא ממש באמירה... רק מצמוץ עיניים כזה שמראה שאני מוכרת מאיזשהו מקום
.[לגיטימי בהרקדה שרוקדים בה שנתיים .לא?] לא מזיק להיות מאירי פנים קצת.בסך הכל באים לרקוד בכיף.

חילופי זוגות

לפני שנה בערך הזדמן לי לרקוד חילופי זוגות, שיזם יענק'לה לוי (נדמה לי, שזה היה בהרקדת נוסטלגיה בכפר המכביה). אז... נכון שחיכיתי להגיע לבן-זוגי, ו... נכון שיש מבוכה של התחלה אבל...זה בהחלט מרענן, יוצר מתח, מעלה חיוך על הפנים, ותורם להצלחת הערב. אני בעד (בתנאי שבסוף חוזרים לבן הזוג הקבוע).

למעלה