לירון ..... יש מצב ש

omris

New member
לירון ..... יש מצב ש

את familiar עם All My Sons ???? תודיעי לי אם כן .. it´s urgent

omris

New member
המחזה... המורה שלנו

מרחמת עלינו בגלל לחץ של כמה תלמידים וגם כי היא הראתה לנו את המחזה המוקלט.. את יודעת .. בוידאו והיו כאלה שלא ראו הכל .. (אבל אני ראיתי הכל .. נוכחות מלאה.. ) קיצקץ, במקום לעשות לנו מבחן מסכם היא נתנה לנו שלושה קלוזים שכל קלוז מסכם כל מערכה (3 במספר) .. אז פשוט נשארו לי כמה מילים שאני צריך להשלים אבל כנראה שאני לא יוכל להיעזר בך כי זה לא מסתדר.. אבל לא חשוב.. אני כבר אסתדר......

MCRulz Liron

New member
תעתיק את זה לפה ואני אנסה?

קראתי חצי ספר שהוא היה אמור להיות לבגרות בעל-פה אבל בסוף הורידו לנו אותו, אולי אני אזכור!

MC4eva

New member
כן תעתיק לפה. :)

זה סתם להשלים מילים נכון? זה לא מילים מהספר?!?!?!

omris

New member
naa, it´s too complicated to put it

up in here אבל לא נורא........ תודה על הרצון הטוב.. אני מעריך את זה.. (באמת) ד"א, שמעת שכבר לא קיים דבר כזה הבגרות בע"פ? הורידו את זה לגמרי.. לשנה הבאה כשאני אגש לבגרות כנראה שמורידים גם את הקלוזים.... שזה טוב.. בכל מקרה, עדיין תהיה לי הבגרות בע"פ בערבית ...
(קיבלתי זימון למבחני התאמה לחמ"ן.......!!!!!!!!!
)

MCRulz Liron

New member
אופס, ממש לא ידעתי!!

חבל בשבילכם, זה ממש ממש קל!!! גם את הקלוזים מורידים?? אז מה בדיוק משאירים לכם? UNSEEN, קטע לשמיעה וחיבור? בהצלחה!!!! יש לי חברה בחמ"ן תלפיות, היא חתמה קבע, כרגע היא קורעת את ה... אבל כשהיא תכנס לקבע, יהיו לה תנאים חבל"ז (וכסף לא רע בכלל). אלוהים יודע איך אתם יכולים לדבר ערבית... אחרי שסיימתי את כיתה י´, המוח שלי הדחיק את כל מה שלמדתי בערבית, ואני פשוט לא זוכרת מילה אחת... ובכיתה י´ היה לי 100... ממש בדיחה. נו טוב...

omris

New member
ערבית זו שפה הבנויה ממש בדומה

לשפה העברית ובגלל זה כשמתחילים עם זה בכיתה ז´ ומגיעים לסוף י´ יש את אלה שאוהבים את זה ושהמורים ממליצים להם להרחיב את זה .. ואני מכיתה ז´ אהבתי את זה והייתי טוב בזה אז בגלל זה בחרתי להרחיב את זה.. (בנוסף נילוותה להחלטה שלי גם שיחה עם המורה ש"דרשה" ממני להמשיך:) אבל תכלס שורה תחתונה זה כיף לא נורמלי ואני נהנה מכל רגע ומה גם שמובטח לי גם מקום בצבא .. שזה השיא מבחינתי .. קודם אני צריך לעבור את מבחני ההתאמה .. עוד שבועיים ב 6.6 נראה מה יהיה .. i´ll keep you posted באשר לאנגלית , כן .. אני יודע שהבגרות בע"פ היא בדיחה אבל הורידו אותה ונשאר כן ה unseen אני מניח .. ויש גם formal letter ועוד כל מיני.. אבל זאת לא הבגרות שאני חושש ממנה כרגע... :)

למעלה