מצטערת שפתחתי הודעה סתם אבל.. אתם יודעים לא כל יום רואים פה את המנלהים האהובים שלנו >=] אז.. ברוכה השבה.. או השווה.. או מה שלא בא לכם ומקווה שהשתפר לך מאז פעם אחרונה שביקרת כאן.. ואממם.. וניקים כחולים שולטים
לא ידעתי שמשרד החינוך מאפשר להוציא פתור ממתמטיקה? חחחחחחחחח צעד מפגר.. (מצד משרד החינוך לאפשר את זה, לא מצד אלה שלוקחים פטור.. אני משוכנע שהם בטוחים שזה משו טוב..)
אם באמת כל כך הייתי רוצה להפטר ממתמטיקה הייתי עושה 3 יחידות ושלום על ישראל. הסיבה שבחרתי להילחם על ה-4 שלי היא כי אני יודעת כמה זה חשוב אח"כ כשרוצים ללמוד כלמיני דברים...
למרות שאני עדיין חושבת שצריך להפוך מתמטיקה למקצוע רשות. כאילו, למה להתעלל באלו שלא רוצים ללמוד את זה? ;-;
המקצועות ההומניים, כמו היסטוריה ותנ"ך לרשות. למה להתעלל באלה שלא רוצים ללמוד את זה?? אפילו מתמטיקה תעזור לי בחיים יותר מזה. ;-; שלא לדבר על חינוך גופני... מה יעזור לי בחיים לעשות כל מיני גלגלון ותרגילים מטופשים עם חבל?!?
נגיד.. גאומטריה - מה יקרה אם יום אחד ברחוב תפגשי משולש והוא ישאל אותך - איזה משולש אני? אז את תדעי לענות לו.. או למשל אלגברה.. מה יקרה אם כשתהיי אמא תלכי למכולת וכל המוצרים יעלו XוY למזלך את תדעי לעשות משוואות לפתור את זה.. והכי חשוב - פרבולות - מה יקרה אם יום אחד תרצי לבנות רכבת הרים?! את צריכה לדעת איפה להציב את העמודים וזה.. ^-^ מקווה שיעבור לך יותר טוב.. וזהו.. גם לי בני גורן הרס את החיים..
ונניח, שתראי מוצר בחנות, שכתוב עליו המחיר הקודם, ובכמה הוא ייתיקר, אבל לא יהיה כתוב עליו מה המחיר שלו עכשיו (ומה הסיכוי שזה ייקרה? מורים טיפשים.) איך תדעי לענות על זה?