לירון המצויין!

ashton20041

New member
לירון המצויין!

הייתה 10 בתכנית ממש לא הפסקתי לצחוק. חיקית טוב מאד את דנה(רק לא הבנתי למה הדבקת את האף??) אבל לא משנה העיקר שחיכית טוב את דנה המלכה האחת והיחידה!!!! כל הכבוד! דבר שני אמרת שאין גבר שיכול לחכות את דנה. אז תדע לך שאני יודע לחכות אותה שחבל לכולם על הזמן. פשוט לא יהיה אפשר להבדיל . את "צינקוומילה 2003" אני מחכה בול כמו דנה. בכלל אני חקיין מצויין שלה ,גם תנועות גם הכלל!!! אם לא הייתי ביישן הייתי מזמן הולך ל"מת להיות"...אז הינה.יש עוד שיודעים לחכות את דנה !(אני בצורה מעלפת!!!) דבר שלישי אתה פשוט חתיךך הורס!!!!!! ממש פרח!! החלום הרטוב של כל גבר.!! מאיפה קיבלת את היופי המדהים הזה?????

תארוז את עצמך ולך על זה ....../images/Emo45.gif

תודה על הפירגון..... אני עדיין חושב שבתנאים האלה עשיתי את דנה הכי טוב ..... היו דברים שלא בשליטה ... כמו שהייתי צריך להופיע עם מסמר תקוע באחד הנעליים והיינו צריכים לעמוד ליקרת ההופעה ....כך שהעקב נישבר אפליו לדנה לא היה עקב כזה בארויוזיון.חחחחחחח והאף אני הורדתי אותו מיספר פעמים והם היתעקשו . אני בכלל לא רציתי להופיע כי ידעתי שאפשר הרבה יותר ... אבללללללללללל..... החלטתי ללכת על זה כשהקהל שלי הגיע והריע לי בשמי... לא רציתי לאכזב אף אחת . עליתי לבמה בריצה מקצה האולפן עד לבמה ואמרתי לעצמי דשוו מסט גוו און.. עשיתי את כמו שדיוה רק יודעת והכי חשוב אמרתי לשופטים את דעתי וליפניי שיקבלו החלטה שיקחו בחשבון הרבה דברים כמו השירה המדוייקת האומץ הביצוע וכו' .וכשראיתי שהם הולכים לכיוון של צחוק ופחות מיקצועיות אז...עשיתי בדיוק מה שדנה היה עושה ניכנסתי בשופטים ויהי מה ...חחח אז זה רק חלק קטן ממה שהיה שם ... אוליי יגיע המשך או הסיפור המלאה .. בנתיים נשיקות לכולם ....
לירון לוונאז'

למעלה