לירדן

../images/Emo25.gif כפרה עלייך!

תודה רבה! שנים אני כבר מחפשת את הדגם של הגיטרה הזאת, ולא ראיתי ליד המפתחות שלה שרשום שום דבר כי אני לא הולכת להופעות עם משקפיים... יואו, אני הולכת לחקור אותה באתר של איבנז
המון המון תודות!!!

עד כמה שאני יודעת- 2 לס פולים.

יש לו שני לס פולים. אחת- החומה המהוללת, והשניה- זהובה (והיא גם עולה בערך כמו זהב טהור) שהוא הופיע איתה בניצנים ובאדיר מילר.

גיבסון לס פול, או אפיפון לס פול?

אפיפון זאת חברת בית של גיבסון, והאיכות של הגיטרות שלהם לעומת גיבסון..."לא משהו" בלשון המעטה...אבל הן הרבה יותר זולות מגיבסון, והמחיר שלהן ביחס למה שהן נותנות הוא בהחלט סבבה. [הייתי "מתפשרת" באפיפון לס פול, היא יכולה להיות מושלמת בשבילי גם כי אין לי תקציב וגם כי אני עוד מתחילה] לחברה שלי יש אפיפון לס פול, בדיוק בצבעים שאמרת! אז אני מכירה את הגיטרה, והיא יפה
וגם ממש נוחה, למען האמת.

כתמונית

New member
יש יש!!!

איך ידעתי!!! (חח.. אפרת - ירון סטייל...) ידעתי שהטורקיז זה איבנז! אויש! אני כ"כ גאה בעצמי!! (עמית היה גאה...או שלא...חח...כזה אדיש..) ירדן - איזה גיטרה יש לאחות של מאירי (רגע... גם היא מאירי.. אויש קשה לי לחיות עם זה...)? ד"א רק אתמול הבנתי שהיא גיטריסטית...

כתמונית

New member
גם את זה ידעתי!!!

אבל לא רציתי לעשות בושות! כי אתמול היה לנו הופעה של מה שעשינו בשפיים והיא עולה לבמה ואני כזה -וואו!! גיטרה מוכרת!!!!(חחח... להזכיר לך שהיא איתי במגמה...)

כתמונית

New member
יפה!!

היא חמודה! דומה לדור! (בחים לא קראתי לו דור! את רואה?! מה לא עושים בשבילך!)

efratushke

New member
אתמול היא היתה זוג שלי בריקודים

(היא בחרה אותי יאאאאאא!!!!!!) ב' בשפיים, לכל צד שהסתכלתי ראיתי מאירי! זה מפחיד!!! עד שצעקתי עליהם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

efratushke

New member
בסדנאות!!!!!!

וואו... את היית שם!!! אני עצמתי עיניים והיא "נגעה" בי חחחחחחח

כתמונית

New member
וואו!!

ניב עושה נעים! חחח!! קוף עם ציצי!! חח! הוא כזה בא ועושה - או! ג'ינג'יות אני אוהב! דפוק!!!

efratushke

New member
צעקתי עליהם בחיוך.. נו בצחוק!

וכן, ניב הנעים עושה נעים... (מבטא סאשה)

למעלה