לירדן ולשרון!!!

לירדן ולשרון!!!

תראו...אני חייבת עזרה בבחירת מגמות!!! אני מתלבטת בין מגמת ביולוגיה לבית הנהלת חשבונות!! תמליצו לי על מה הכי כדי ללכת! כי אתם מבינות בזה הרבה יותר ממני!! ו..יש גם את מגמת תקשורת, פיזיקה, ספרות, ארץ ישראל, אמ..אומנות או מה שלא יהיה..או שתאטרון משהו כזה..לא זוכרת! בקיצר אני מתלבטת בין שני מגמות... הנח"ש (הנהלת חשבונות) וביולוגיה... בביולוגיה יש 3 יחידות וזה לא ממש ביולוגיה זה משהו אחר שהביאו לכיתת מב"ר שבה אני נמצאת...ובהנח"ש יש 11 יחידות...ורובם הולכים לביולוגיה..כי אין כל כך מבחנים...ורק בסוף כיתה י"ב יש מבחן שכולל את כל החומר של 3 השנים מכיתה י-י"ב... עזרוו לייי!!

GlitterKitten

New member
הנהלת חשבונות?

ביולוגיה?
בעיקרון כל אחד ומה שמתאים לו.... אבל הנהלת חשבונות אמרו לי שזה לא משהו וביולוגיה אם את אוהבת את זה אז תלכי על זה אומנות זה כייף

נזכרתי איך קוראים

למגמה המיוחדת של ביולוגיה...לכיתת מב"ר נותנים בביולוגיה מין מסלול כזה שנקרא "מוטב" שיותר מתאים לכיתת ביולוגיה...!..רוב הכיתה שלנו השתכנעה והיא הולכת לזה..ויוצאים מהמגמה הזאת עם תעודת בגרות.. ובהנהלת חשבונות את צריכה להשקיע את כל כולך..שעות נוספות..צריכה להיות מסודרת מלא מבחנים ובלאגאןן אחד גדול! ומכל זה את יוצאת עם תעודת בגרות ותעודת מקצוע.! וירדן איזה מגמה את???... בטוח אומנות...אבל בכל זאת??.

אוקי

אז ככה אני לא מכירה כל כך את המגמות האלה כי לי אין אותם בבית הספר... מה שכן אני לפחות הייתי הולכת כל הנהלת חשבונות כי תיראי בקשר לתעודת בגרות מלאה זה חובה שיהיה לך בכל מקרה כי בלעדיה אי אפשר להמשיך הלאה עכשיו בקשר לתעודת מקצוע כמו שאמרת שתקבלי זה מצויין כי זה יכול להביא לך הנחות בלימודים כשתלמדי בלימודים גבוהים. עכשיו תיראי זה נכון דורש הרבה השקעה אבל זה שווה בסוף כמה שיש יותר יחידות לימוד זה יותר טוב.... אבל תחלס שירן השאלה היא בסוף מה את יותר אוהבת ללמוד ולמה את יותר מתחברת כי את זו שתלמדי את זה בשנים הבאות......ההשקעה במקצוע תבוא לבד.. ז"א אם את אוהבת ללמוד את זה אז זה לא יהיה לך כזה באסה ללמוד... בהצלחה!!!!

הנהלת חשבונות

זה בעיקר מתמטיקה...ואני טובה במתמטיקה..אבל זה דורש מלא זמן והשקעה!! ואני והשקעות לא ממש הולכים ביחד!! ו...בביולוגיה...היחידות לא ממש חשובות...הציונים של המבחנים יותר חשובים מאשר היחידות!..ככה שזה עוד יותר טוב!.. ואיזה מגמה את???.........

תיראי

את טועה במקצת... תיראי קודם כל היחידות והבגרויות הכי חשובים ציוני המבחנים מרכיבים רק את המגן והם פחות חשובים- תאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת... עכשיו היחידות חשובות גם לשם תעודת בגרות מלאה וגם בשביל העתיד שלך... לפי דעתי את צריכה ללכת להנהלת חשבונות כי את אומרת לבד שאת אוהבת את זה... באמת שאין לך מה לפחד מההשקעה זה הדבר האחרון כי אם תירצי או לא תירצי את תצטרכי ללמוד ואם עניין ההשקעה זה מה שיגרום לך לא ללכת לדבר שאת אוהבת את עושה טעות אבל ממש טעות רצינית!!!!!! ואני במגמת מדעי החברה שזה כולל פסיכולוגיה סוציולוגיה וחינוך.. (ממש ההפך ממתמטיקה....).

למעלה